Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Γ Εθνική : Ανακοινώνει Ivan Silva ο ΑΠΣ Ζάκυνθος

Τα τυπικά μένουν έτσι ώστε ο Αργεντίνος αμυντικός χαφ Ιβάν Σίλβα να έρθει στο νησί της Ζακύνθου για λογαριασμό του ΑΠΣ.

Όπως αναφέρει το Ioniansports, ο παίκτης τα έχει βρει σε όλα με τους νησιώτες και όπως όλα δείχνουν πολύ δύσκολα θα χαλάσει αυτή η σπουδαία μεταγραφή. Η μεταγραφή είναι σημαντική, διότι η Ζάκυνθος βάζει στη μηχανή της έναν ποδοσφαιριστή “κλειδί” που θα έρθει για να αλλάξει το status της ομάδας.

Ο Ιβάν Σίλβα αγωνίζεται σαν αμυντικό χαφ και σε αυτή τη θέση έχει διαπρέψει στην καριέρα του. Πέρσι αγωνιζόταν με τη φανέλα του Πανθρακικού στον 1ο όμιλο της Γ Εθνικής, κάνοντας μια γεμάτη χρονιά, μετρώντας 30 συμμετοχές και 12 τέρματα.

Έχει αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες της χώρας του όπως Cipolletti, Brown Adrogue, Newell’s, Guillermo Brown, Argentinos Jrs, Boca Unidos ενώ τελευταίος σταθμός της καριέρας του πριν πάει στον Πανθρακικό ήταν η Παναχαϊκή όπου στο πρωτάθλημα της Super League 2 είχε 14 συμμετοχές.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Σίλβα έχει την ποιότητα εκείνη έτσι ώστε στη νέα ομάδα της Ζακύνθου να κάνει τη διαφορά στη θέση που θέλει ο προπονητής Στάθης Καραμαλίκης, ο οποίος φέτος θα δοκιμάσει διαφορετικούς σχηματισμούς στον τρόπο που θα αγωνίζεται η ομάδα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P