Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Γ Εθνική : Συνεχίζει τις στοχευμένες επιλογές το Χαϊδάρι

Μετά τους Γκουτίδη, Χατζηροδίτη, Συριόπουλο, Γκέτσι, Παπαχαραλάμπους, Χαραλαμπίδη, Νταλακούρα, Σταγάκη και Ρόμπι, το Χαϊδάρι προχώρησε σε τρεις ακόμα ποιοτικές προσθήκες.

Στους “κυανέρυθρους” θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο Άγγελος Γωγουβίτης, ο 21χρονος αμυντικός που αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον Αστέρα Πετριτή, ο Μανώλης Αντωνάκος (18 ετών, μπακ) από την U19 της Athens Kallithea αλλά και ο Αντώνης Κυριαζής, ο 27χρονος επιθετικός από τον Εθνικό, με 120 και πλέον συμμετοχές με Κηφισιά, Προοδευτική, Ρουφ, Ασπρόπυργο και Εθνικό.

Οι ανακοινώσεις :

“Ο Πρόεδρος Μιχάλης Θεοδοσιάδης και το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο. Χαϊδαρίου, ανακοινώνουν την απόκτηση του 27χρονου επιθετικού Αντώνη Κυριαζή. Ο Αντώνης έχει καταγράψει 120 συμμετοχές στα πρωταθλήματα της Β’ και Γ’ Εθνικής και συνολικά 23 γκολ με την Κηφισιά, Προοδευτική, Ρουφ, Ασπρόπυργο και Εθνικό. Αντώνη καλωσόρισες στην οικογένεια του Χαϊδαρίου.”

“Ο Πρόεδρος Μιχάλης Θεοδοσιάδης και το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο. Χαϊδαρίου, ανακοινώνουν τις μεταγραφές του αμυντικού Γωγουβίτη Άγγελου (2003) από τον Αστέρα Πετριτή και του αριστερού μπακ Μανώλη Αντωνάκου (2006) από την Κ19 Καλλιθέας. Τους ευχόμαστε να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της Γ’ Εθνικής και να μπορέσουν να εξελιχθούν ακόμα περισσότερο.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected