Αθλήματα

Gstaad Open: Έχασαν διπλό MP και πρόκριση τα αδέρφια Τσιτσιπά

Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς βρέθηκαν ξανά πίσω στα set, πηγαίνοντας και το δεύτερο σερί παιχνίδι τους στο super tie-break, φτάνοντας μάλιστα σε διπλό match-point, ωστόσο δεν κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση απέναντι στους Άντρε Μπέγκεμαν και Βικτορ Βλαντ Κορνέα που επικράτησαν με 7-6(3), 3-6, 11-9 εξασφαλίζοντας μια θέση στα ημιτελικά του Swiss Open Gstaad.

Όπως αναφέρει το Tennis24, το 1ο set κρίθηκε στο tie-break με τα αδέρφια Τσιτσιπά να σβήνουν 2 set-point στο 12ο game. Στο tie-break Μπέγκεμαν και Κορνέα πήραν προβάδισμα με 4/0, με το ελληνικό δίδυμο να μειώνει σε 5/3, για να δεχθεί δύο σερί πόντους στη συνέχεια χάνοντας το set με 7/3.

Στο 2ο σκέλος του αγώνα Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς σημείωσαν το μοναδικό break του αγώνα παίρνοντας προβάδισμα με 3-1 και στη συνέχεια έφτασαν στο 4-1 σβήνοντας ακόμα δύο break-points των αντιπάλων τους. Από εκεί και πέρα τα δύο αδέρφια κράτησαν το service τους και με 6-3 ισοφάρισαν σε 1-1.

Στο super tie-break Μπέγκεμαν και Κορνέα προηγηθήκαν με 3-1, με τα αδέρφια Τσιτσιπά να απαντούν με δύο mini-break κάνοντας το 5-4. Μπέγκεμαν και Κορνέα βρήκαν ακόμα δύο mini-break με τα οποία ισοφάρισαν σε 5-5 και 7-7, με τους δύο Έλληνες παίκτες να φτάνουν σε ένα κρίσιμο mini-break κάνοντας το 9-7 φτάνοντας σε διπλό match-point.

Αυτός όμως ήταν και ο τελευταίος πόντος για τα αδέρφια Τσιτσιπά με τους Μπέγκεμαν και Κορνέα να κατακτούν τους τέσσερις τελευταίους πόντους και μαζί την πρόκριση για τα ημιτελικά.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected