Γ Εθνική / Τοπικά

Κανονικά στη Γ Εθνική με νέα διοίκηση ο Παναιγιάλειος

Όλα κύλησαν ομαλά, έστω και την τελευταία στιγμή για τον ιστορικό Παναιγιάλειο.

Η ομάδα της Αχαΐας θα συνεχίσει κανονικά στη Γ Εθνική, με τη νέα διοίκηση να πληρώνει το παράβολο συμμετοχής που απαιτείται για τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Μετά τις αρχαιρεσίες της περασμένης Δευτέρας και την ανάδειξη των εννέα μελών η πλήρη σύνθεσή του νέου Δ.Σ. της Μαύρης Θύελλας, το οποίο και αρχικά θα δηλώσει την Αιγιώτικη ομάδα στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Βαγγ. Ευαγγελίου
Αντιπρόεδρος: Κ. Τηλιγάδης
Γεν. Γραμματέας: Γ. Μπάστας
Ταμίας: Ν. Μαραγκός
Γεν. Αρχηγός: Ι. Μπαλτιμάς
Έφορος: Ν. Κωσταρίδης
Μέλη: Άγγ. Παπαγιανόπουλος, Κ. Χρονόπουλος. Γρ. Παλούμπης.

Η πρώτη σημαντική υποχρέωση της νέας διοίκησης του Παναιγιάλειου ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Η «μελανόλευκη» αίτηση συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατατέθηκε, αφού πρώτα διεκπεραιώθηκαν οι όποιες γραφειοκρατικές και οικονομικές εκκρεμότητες υπήρχαν. Ωστόσο, η έναρξη της προσπάθειας για τη νέα αγωνιστική χρονιά είχε ένα ακόμη ευχάριστο νέο με τον πλέον επίσημο τρόπο. Συγκεκριμένα οι διοικούντες ενημερώθηκαν ότι ο Παναιγιάλειος επιστρέφει στο… σπίτι του και θα μπορεί να δηλώσει ως πρώτη έδρα το δημοτικό στάδιο του Αιγίου, λαμβάνοντας και το σχετικό παραχωρητήριο από την αρμόδια υπηρεσία του δήμου. Έτσι τα πρώτα βήματα, αναφορικά με τη νέα χρονιά, έγιναν με τον τρόπο που έπρεπε και πλέον η διοίκηση καλείται να ασχοληθεί αποκλειστικά με τη στελέχωση του ποδοσφαιρικού τμήματος το οποίο και θα έχει τη σημαντική υποχρέωση της αξιοπρεπής παρουσίας στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής και συνάμα της εξασφάλισης της παραμονής του Αιγιώτικου συλλόγου.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected