Super League 2

Παίρνουν μπρος οι…μηχανές στον Ηρακλή, έρχεται ο Manolo Salvador

Η διοίκηση του Ερασιτέχνη Ηρακλή ενημέρωσε την Πέμπτη (18/7) για την οριστική και χαρμόσυνη έκβαση με την αλλαγή ιδιοκτησίας στην ΠΑΕ.

Αναλυτικά :

“Η διοίκηση του Γ.Σ. Ηρακλής, ενημερώνει τον κόσμο της ομάδας ότι υπογράφηκε σήμερα (18/7) το ιδιωτικό συμφωνητικό μεταξύ του ΓΣ Ηρακλής και του κ. Στράτου Ευγενίου, το οποίο αποτελούσε την τελευταία προϋπόθεση για να ολοκληρωθεί η μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ Ηρακλής στον κ. Παναγιώτη Μονεμβασιώτη.

Η σημερινή εξέλιξη, έρχεται ως συνέχεια μίας σειράς ενεργειών που ανέλαβε ο Γ.Σ. με απόλυτη επιτυχία το τελευταίο χρονικό διάστημα (πλήρης κάλυψη των εξόδων για την κατάθεση της έφεσης για την αδειοδότηση από την ΕΠΟ, συμπλήρωση του φακέλου αδειοδότησης από την ΕΕΑ).

Η ΠΑΕ Ηρακλής αλλάζει σελίδα. Έφτασε η στιγμή για να ζήσουμε όλα όσα μας στέρησαν τα τελευταία 15 χρόνια.”

Την Τρίτη (23/7) παρουσιάζεται ο Μανόλο Σαλβαδόρ

Ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης, όπως αποκαλύπταμε σε χθεσινή ανάρτηση, έχει συμφωνήσει με Ισπανό Τεχνικό Διευθυντή και ήρθε η ώρα της επίσημης παρουσίασής του.

Πρόκειται για τον 61χρονο Μανόλο Σαλβαδόρ, πρώην Τεχνικό Διευθυντή της Λεβάντε και της Γρανάδα, ο οποίος θα παρουσιαστεί επισήμως από τον νέο διοικητικό ηγέτη της ΠΑΕ στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου της Τρίτης 23 Ιουλίου, σε αίθουσα του ξενοδοχείου Electra Palace (19:00).

Συμφωνία με Κούστα, σε καλό δρόμο για Γκμπενιόν και Παλαβράκη

Ο Κρίστιαν Κούστα ήταν στα πλάνα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου για παραμονή και η πλευρά του Παναγιώτη Μονεμβασιώτη ήρθε σε συμφωνία με τον πρώτο σκόρερ της ομάδας για ανανέωση της συνεργασίας.

Σε καλό δρόμο βρίσκονται οι συζητήσεις παραμονής, τόσο με τον Σιμόν Γκμπενιόν, όσο και με τον Στέφανο Παλαβράκη, ενώ όλα δείχνουν ότι στον Ηρακλή θα συνεχίσει και ο ταλαντούχος στόπερ, Χρήστος Σιούτας, ο οποίος την περασμένη περίοδο είχε κερδίσει θέση βασικού.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected