Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική : Δεν δήλωσε συμμετοχή ο Παναγρινιακός, πληροφορίες για ακόμη δύο ομάδες!

Σημεία των καιρών. Αλλιώς δεν μπορείς να το περιγράψεις αυτό που συμβαίνει φέτος στη Γ Εθνική.

Ο χάρτης των 72 ομάδων που είχαν δικαίωμα συμμετοχής παρουσιάζει…ρωγμές, καθώς από αυτές δεδομένα πέντε δεν δήλωσαν συμμετοχή, κάτι για το οποίο το είχαν κάνει γνωστό εδώ και καιρό.

Μετά τους Αλμυρό, Ιάλυσο, Ελλοπιακό και Νίκη Ευκαρπίας αλλά και τις δύο θέσεις που έτσι κι αλλιώς “χήρεψαν” από τους Ολυμπιακό Β και Παναθηναϊκό Β, σειρά πήρε ο Παναγρινιακός, που κέρδισε την άνοδο μέσω των μπαράζ ανόδου.

Θυμίζουμε πως σήμερα είναι η τελευταία ημέρα για τη δήλωση συμμετοχής στη Γ’ Εθνική, και σύμφωνα με το AgrinioGoal, η πρωταθλήτρια ομάδα της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας δεν δήλωσε συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής. Έτσι το ποδόσφαιρο του νομού μένει με μια ομάδα στην κατηγορία, τον Αμβρακικό Βόνιτσας, ο οποίος όμως ανήκει στην ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας.

Την ίδια ώρα, πληροφορίες του sportsup.gr αναφέρουν πως δύο ακόμα ομάδες δεν κατάφεραν να βρουν λύση στο αδιέξοδο. Ο ΑΟ Υπάτου, μετά από τρία χρόνια στην κατηγορία, δεν δήλωσε συμμετοχή, ενώ το ίδιο έπραξε και η ΑΕ Κιλελέρ, οι άνθρωποι της οποίας πάλεψαν μέχρι την ύστατη ώρα να βρουν τα εχέγγυα για την ομαλή λειτουργία του συλλόγου σε μια Εθνική κατηγορία.

Όπως είναι φυσιολογικό, και με δεδομένο πως αρκετές ομάδες, δήλωσαν χωρίς να έχουν εξασφαλίσει διοικητική σταθερότητα (σ.σ. Αιολικός, Παναρκαδικός), τότε μιλάμε για μια πραγματικά δύσκολη χρονιά τόσο για τη Γ Εθνική όσο και γενικότερα για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Να σημειώσουμε πως η ΕΠΟ αναμένεται να απευθύνει προσκλήσεις στις ομάδες της ειδικής βαθμολογίας των επιλαχουσών από τα μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική, ένα διάστημα ωστόσο το οποίο -λογικά- θα είναι σύντομο καθώς θα πρέπει να γίνει σε εύλογο χρονικό διάστημα ο διαχωρισμός των ομίλων.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected