Γ Εθνική / Τοπικά

Γκολ στο…90′ για τον Αιολικό : Δήλωσε συμμετοχή στη Γ Εθνική, “καταλύτης” ο Γιάννης Μανούσος!

Ανατροπή δεδομένων την ύστατη στιγμή για τον Αιολικό, που προχώρησε τελικά στη δήλωση συμμετοχής για το επερχόμενο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής πριν την εκπνοή της σχετικής προθεσμίας της ΕΠΟ.

Όπως αναφέρει το Sportlesvos, η δήλωση παραίτησης του Τζιμ Αντωνάκα και των υπολοίπων μελών του ΔΣ προκάλεσε το μεσημέρι αναστάτωση στις τάξεις των φιλάθλων και όχι μόνο. Σύμφωνα με πληροφορίες όμως, κατόπιν πρωτοβουλίας του παλαίμαχου άσου της ομάδας Γιάννη Μανούσου, υπήρξε σχετική επικοινωνία με τον Τζιμ Αντωνάκα και τους συνεργάτες του, καθώς επίσης και με τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Λέσβου Τέλη Βερρή, του οποίου η παρέμβαση ήταν καθοριστική.

Ωστόσο, το γεγονός πως ο Αιολικός δήλωσε συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής δεν αλλάζει και πολλά γύρω από το διοικητικό τέλμα στο οποίο έχει περιέλθει. Μένει ωστόσο να φανεί αν τις επόμενες ημέρες θα γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις, ώστε αφενός να βρεθούν οι απαραίτητες βοήθειες, για την απουσία των οποίων έκανε λόγο ο απερχόμενος Πρόεδρος του συλλόγου, αφετέρου να εξαντληθούν οι πιθανότητες μήπως μεταπειστεί ακόμα και ο ίδιος ο Τζιμ Αντωνάκας, προκειμένου ο Αιολικός να συνεχίσει και να βαδίσει στο μέλλον πιο δυνατός.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected