Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Ποδοσφαιριστής του ΠΟΑ ο Μανόλης Ροβίθης

Ο Ατσαλένιος ανακοίνωσε πριν λίγη ώρα την απόκτηση του Μανώλη Ροβίθη.

Γεννήθηκε 16 Σεπτεμβρίου 1992 αγωνίζεται κυρίως ως πλάγιος επιθετικός αλλά μπορεί να παίξει με την ίδια άνεση και στο κέντρο της επίθεσης. Ξεκίνησε από τον Βύζα Μεγάρων και στη συνέχεια αγωνίστηκε σε ΟΦΗ, Εργοτέλη, Λάρισα, Σπάρτη, Αλκή Ορόκλινη, Λεβαδειακό, Αναγέννηση Καρδίτσας και Γιούχτα.

Οι δηλώσεις : “Νιώθω πολύ χαρούμενος για την επιλογή μου να αγωνιστώ στον ΠΟΑ. Οι άνθρωποι της ομάδας μου έδειξαν από την πρώτη στιγμή πόσο με θέλουν και πόσο σημαντικός θα είμαι για την ομάδα και αυτό ήταν και που με κέρδισε για να έρθω.

Από κει και πέρα θεωρώ έχουμε δημιουργήσει ένα πολύ ανταγωνιστικό σύνολο το οποίο ευελπιστούμε να δείξει την αξία του και μέσα στους αγωνιστικούς χώρους την νέα χρονιά. Να κάνουμε ένα καλό πρωτάθλημα και να καταφέρουμε να πετύχουμε υψηλούς στόχους.

Το σημαντικότερο βέβαια για μένα είναι η φιλοσοφία που έχει ο Π.Ο.Α, που είναι να αναδείξει ταλέντα, κάτι που έχει δείξει πολλές φορές στο παρελθόν. Εμένα μου αρέσουν πολύ κάτι τέτοια πρότζεκτ, το θεωρώ πολύ υγιές για ένα σωματείο γιατί μέσα από αυτό έχεις και διάρκεια”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected