ΕΠΣ Ημαθίας : Διπλό μεταγραφικό deal για τη Θύελλα Σταυρού

Μετά την παραμονή των Δημήτρη Τσίλη του Κ., Δημήτρη Περτσούνη, Παύλου Τσίλη, Δημήτρη Τσίλη του Σ., Φώτη Κωνσταντάκου, Αντώνη Κούβαρου, Παναγιώτη Καλφούντζου, Τάσου Γαβριηλίδη, Κώστα Τάνη, Σπύρο Κοτζαχρήστο, Κώστα Παπαδόπουλο, Γιάννη Μελιόπουλο, η Θύελλα Σταυρού ανακοίνωσε τη δεύτερη μεταγραφή μετά του Χρήστου Κοσέογλου.

Ο λόγος για τους Αλέξανδρο Πορφύρη (φωτ. ο δεύτερος κάτω δεξιά), που αποκτήθηκε από τον Εθνικό Ράχης και Στέφανο Λίβα, που ανήκε μέχρι πρότινος στον Αγροτικό Αστέρα Αγίας Βαρβάρας.

Ο Πορφύρης είναι 24 ετών (20/10/1999, επιθετικός) που είχε φέτος 11 συμμετοχές και ένα τέρμα με τον Εθνικό Ράχης στη Β Ερασιτεχνική, ενώ ο Λίβας είναι 19 ετών (25/06/2005, τερματοφύλακας), που κατέγραψε 13 παρουσίες με τους “πράσινους” του Αστέρα.

Η ανακοίνωση :

“Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟΑ ΘΥΕΛΛΑ ΣΤΑΥΡΟΥ ανακοινώνει την απόκτηση δύο νέων και ελπιδοφόρων ποδοσφαιριστών. Ο αριστερός οπισθοφύλακας Αλέξανδρος Πορφύρης, προερχόμενος από την ΑΕ Ράχης και ο τερματοφύλακας Στέφανος Λίβας, προερχόμενος από τον Αγροτικό Αστέρα Αγίας Βαρβάρας, έχοντας πίσω τους γεμάτη χρονιά σε συμμετοχές στη Β Κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθία, έρχονται να ενισχύσουν τη Θύελλα, στη νέα της προσπάθεια στο επερχόμενο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας. Αλέξανδρε και Στέφανε σας καλώς ορίζουμε στην οικογένεια της Θύελλας και σας ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected