Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Γ Εθνική : Στον Ηρακλή Αμμουδιάς ο Σπυρόπουλος

Μετά τους Γιώργο Σωτηρίου, Λευτέρη Αμανάκη, Παναγιώτη Κωνσταντινίδη, Τριαντάφυλλο Γκαϊδατζάκη, Νίκο Παρίση, Αλέξανδρο Ταράση, Παναγιώτη Γιαννόπουλο και Λάζαρο Τζελίδη, ο Ηρακλής Αμμουδιάς προχώρησε σε μια ακόμη μεταγραφή.

Ο λόγος για τον Φίλιππο Σπυρόπουλο, τον 20χρονο μεσοεπιθετικό που αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στη Γ Εθνική με τον Ορέστη Ορεστιάδας.

Η ανακοίνωση :

“Η διοίκηση του Ηρακλή Αμμουδιάς ανακοινώνει τη μεταγραφή του 20 χρόνου (31-05-04) μεσοεπιθετικού Φίλιππα Σπυρόπουλου στην ομάδα μας.

Ο Φίλιππος τον Αύγουστο του 2023 από την ομάδα του Πήγασου Σερρών μεταγράφηκε στους νεοφώτιστους στη Γ Εθνική την ομάδα του Ορέστη Ορεστιάδας, όπου έκανε μια γεμάτη σεζόν όντως από τους πρωταγωνιστές της πορείας του Ορέστη συμπληρώνοντας 23 συμμετοχές πετυχαίνοντας και 5 τέρματα.

Ο Ηρακλής Αμμουδιάς απέκτησε ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του νομού μας καθώς παρά τη νεαρή ηλικία ο Φίλιππος είναι ένας παίκτης με πολύ ποιότητα που μπορεί να σταθεί και το έχει αποδείξει πολύ καλά στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Γ Εθνικής.

Φίλιππα σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Ηρακλή Αμμουδιάς και σου ευχόμαστε καλή σεζόν να είσαι υγιείς και να έχεις πολλές επιτυχίες με τον Ηρακλή.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected