Super League 2 - Μεταγραφές

Δύο μεταγραφές που μένουν τα τυπικά στον Ηρακλή, αποχωρούν τέσσερις

Το επιτελείο του Παναγιώτη Μονεμβασιώτη άρχισε να γεμίζει τα πρώτα κομμάτια του παζλ στο ρόστερ της ομάδας με ελληνικό κορμό και επιλεκτικές κινήσεις.

Όπως αναφέρει το bluearena, μετά τον Κυριάκο Κιβρακίδη και το δεξιό άκρο της ομάδας, ο Ηρακλής έφτασε σε οριστική συμφωνία και με τον Χρήστο Τασουλή, αποκτώντας και αριστερό μπακ.

Ο 33χρονος αμυντικός, διεθνής με τις μικρές Εθνικές, έχει παραστάσεις από τη Super League από τη θητεία του με Αστέρα Τρίπολης και Πανιώνιο, ενώ απέκτησε και εμπειρίες από το Γαλλικό πρωτάθλημα, με τη φανέλα της Λανς, ενώ πέρσι ήταν βασικός στον Ιωνικό.

Την ίδια ώρα, επετεύχθη οριστική συμφωνία συνεργασίας και με τον 29χρονο αμυντικό χαφ Αντώνη Παπασάββα, ο οποίος “κουβαλά” αγωνίστηκε πέρσι στη Super League, καθώς προέρχεται από το δυναμικό της Κηφισιάς.

Ο υψηλόσωμος (1,85) Αρτινός ανασταλτικός μέσος μπορεί να αγωνιστεί και ως κεντρικός αμυντικός, εφόσον το απαιτήσουν οι αγωνιστικές συνθήκες.

Εκτός πλάνων Πατράλης, Λύγκας, Τόρες και Γκάγιτς

Όπως ήταν φυσιολογικό κι επόμενο, το νέο τεχνικό επιτελείο θα επιχειρήσει σημαντικότατο και ευρύτατο “lifting” στο αγωνιστικό δυναμικό της ομάδας.

Στο πλαίσιο αυτής της λογικής, δεν υπολογίζονται τέσσερις παίκτες της μεσαίας γραμμής του περσινού ρόστερ και συγκεκριμένα, ο Μανώλης Πατράλης, ο Παναγιώτης Λύγκας, ο Ματέο Τόρες και ο Ντέγιαν Γκάγιτς.

Οι τέσσερις θα πρέπει να αναζητήσουν σε άλλη ομάδα τη συνέχιση της καριέρας τους.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected