Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Γ Εθνική : Ο Άρης Πετρούπολης ανακοίνωσε τον Γιάννη Ποτουρίδη

Μετά τους Νίκο Μερτύρη, Θάνο Δρίκο, Χρήστο Κολλά, Τάσο Παχατούρα και Αλέξανδρο Αρναρέλλη, ο Άρης Πετρούπολης ανακοίνωσε μια ακόμα μεταγραφή.

Η ομάδα του Νίκου Παντέλη απέκτησε τον Γιάννη Ποτουρίδη, τον 32χρονο (27/02/1992) αμυντικό, ο οποίος έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στα αναπτυξιακά τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού όπου υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο.

Ακολούθησε η ομάδα του Πλατανιά όπου κατέγραψε 21 συμμετοχές στη Superleague 1, για να μετακινηθεί τον επόμενο χρόνο στην Ιταλική Νοβάρα όπου αγωνίστηκε σε 21 ματς. Τη σεζόν 2016-2017 επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Πανθρακικού όπου κατέγραψε 57 συμμετοχές, για να μεταγραφεί αργότερα στην ΑΕΛ.

Ακολούθησε η καριέρα σε ΟΦΗ, Κέιπ Τάουν Σίτι (Νότια Αφρική), για να φτάσουμε τη σεζόν 2021-2022 όπου το Γενάρη ανακοινώθηκε από την Προοδευτική και στο τέλος της σεζόν τον βρήκε πρωταθλητή στον 6ο όμιλο της Γ’ Εθνικής (12 συμμετοχές).

Ξεκινώντας η νέα σεζόν έμεινε μέχρι το Γενάρη στην ομάδα του Κορυδαλλού όπου πρόλαβε να αγωνιστεί σε 6 ματς στη Superleague 2.

Εν συνεχεία έγινε κάτοικος Μυτιλήνης και το τέλος της αγωνιστικής περιόδου τον βρήκε πρωταθλητή Γ’ Εθνικής ως μονάδα του Αιολικού (23 συμμετοχές), ενώ, πέρυσι στέφθηκε πρωταθλητής στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής με τη φανέλα του Πανιωνίου.

Γενικότερα πρόκειται για ποδοσφαιριστή που μετράει 118 συμμετοχές στη Superleague 1, ενώ σημαντικό στατιστικοί στοιχείο αποτελεί το γεγονός ότι τα τελευταία τρία χρόνια έχει πανηγυρίσει ισάριθμες ανόδους και πρωταθλήματα στη Γ’ Εθνική.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected