Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Γ Εθνική : Τρεις νέες προσθήκες ανακοίνωσε η ΑΕ Ευόσμου

Ενισχύεται ακόμα περισσότερο η ΑΕ Ευόσμου, ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας για το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής.

Οι πρωταθλητές της ΕΠΣ Μακεδονίας απέκτησαν τον Χρήστο Ξανθόπουλο, τον 31χρονο (22/10/1993) επιθετικό, που αγωνίστηκε φέτος στη Γ Εθνική με τη Νίκη Ευκαρπίας και πριν σε Ποσειδώνα Μηχανιώνας, Καμπανιακό, Φοίνικα Πολίχνης, ΑΠΕ Λαγκαδά και Οδυσσέα Αναγέννησης.

Η ανακοίνωση :

“H ΑΕ Ευόσμου ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Χρήστο Ξανθόπουλο, γεννημένος το 1993 θα ενισχύσει την ομάδα μας από τη θέση του Επιθετικού. Προηγούμενες ομάδες : ΑΠΕ Λαγκαδά, Καμπανιακός, Μηχανιώνα, Ευκαρπία. Η Διοίκηση της ΑΕ Ευόσμου τον καλωσορίζει και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες!”

Παίκτης του Ευόσμου θα είναι και ο Θανάσης Τσιμπίρης. Ο 20χρονος (03/10/2004) τερματοφύλακας ανήκε μέχρι πρότινος στον συντοπίτη ΑΣ Νεάπολης και παλαιότερα αγωνίστηκε σε Ποσειδώνα Καλών Δένδρων (ΕΠΣ Σερρών) και Πανσερραϊκό U19.

Η ανακοίνωση :

“H ΑΕ Ευόσμου ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Αθανάσιο Τσιμπίρη, γεννημένος το 2004 θα ενισχύσει την ομάδα μας από τη θέση του τερματοφύλακα. Προηγούμενες ομάδες: Πανσεραϊκός Κ-19, Καλά Δένδρα Σερρών, ΑΣ Νέαπολης. Η Διοίκηση της ΑΕ Ευόσμου τον καλωσορίζει και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες!”

Η τριάδα των τελευταίων μεταγραφών συμπληρώνεται με τον Σταύρο Αϊβατίδη. Ο 19χρονος (01/01/2005) τερματοφύλακας ήταν συμπαίκτης του Τσιμπίρη στον ΑΣ Νεάπολης και παλαιότερα υπερασπίστηκε την εστία της Νέας Γενεάς Ασβεστοχωρίου.

Η ανακοίνωση :

“H ΑΕ Ευόσμου ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Σταύρο Αϊβατίδη, γεννημένος το 2005 θα ενισχύσει την ομάδα μας από τη θέση του τερματοφύλακα. Προηγούμενες ομάδες: ΑΣ Νέαπολης, Νέα Γενεά Ασβεστοχωρίου. Η Διοίκηση της ΑΕ Ευόσμου τον καλωσορίζει και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected