Super League 1 - Μεταγραφές

Νέο “χτύπημα” του Άρη, έρχεται στην Ελλάδα ο Pape Abou Cissé!

φωτ. (ΝΕΚΤΑΡΙΑ ΜΠΑΛΩΜΑΤΙΝΗ / EUROKINISSI)

Μετά την προφορική συμφωνία του Άρη με τον Πιόνε Σίστο, ο οποίος αναμένεται σήμερα στη Θεσσαλονίκη για τα διαδικαστικά, οι Κιτρινόμαυροι προχωρούν άμεσα και σε δεύτερη κίνηση.

Όπως αναφέρει το AllAboutAris, η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει έρθει σε προφορική συμφωνία και με τον Πάπε Αμπού Σισέ, ο οποίος, εκτός απροόπτου, από το βράδυ της Τετάρτης θα είναι στην Ελλάδα, θα περάσει από τον απαραίτητο ιατρικό κι εργομετρικό έλεγχο και στη συνέχεια θα υπογράψει το συμβόλαιό του, το οποίο θα είναι τριετούς διάρκειας.

Το who is who

Γεννημένος στις 14 Σεπτεμβρίου 1995 στη Σενεγάλη, ο υψηλόσωμος στόπερ, άρχισε το ποδόσφαιρο στην ομάδα της γενέτειρας του, την Πικίν. Εκεί τον ανακάλυψε η Αζαξιό, η οποία πήρε τα δικαιώματά του το 2015. Στο διάστημα που αγωνίστηκε εκεί κατέγραψε 77 συμμετοχές με 1 ασίστ και 1 γκολ.

Δύο χρόνια αργότερα, τον αγόρασε ο Ολυμπιακός με 700.000 ευρώ. Τον Ιανουάριο του 2021 τον «δάνεισε» στη Σεντ Ετιέν, ενώ πέρσι τον Σεπτέμβριο τον πούλησε στην Άντανα Ντεμίρσπορ. Την περασμένη σεζόν κατέγραψε 13συμμετοχές, ενώ έμεινε ελεύθερος.

Πριν από μερικές ημέρες βρέθηκε στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στην Αθήνα, μιας και ήταν σε προχωρημένες συζητήσεις με την ΑΕΚ. Ωστόσο, για οικονομικούς λόγους η μεταγραφή χάλασε.

Ο Σισέ έρχεται στον Άρη ουσιαστικά για να καλύψει το κενό του Φαμπιάνο, με τους Κιτρινόμαυρους να δημιουργούν πλέον μια πολύ δυνατή τετράδα κεντρικών αμυντικών, με τους Μπράμπετς, Σισέ, Βέλεθ και Ρόουζ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected