Super League 1 - Μεταγραφές

“Πράσινος” τη νέα σεζόν ο Κυριάκος Παπαδόπουλος

Στον Λεβαδειακό θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν ο Κυριάκος Παπαδόπουλος.

Γεννημένος στις 23/2/1992 με καταγωγή από τον Σβορώνο Πιερίας, ο Παπαδόπουλος πραγματοποίησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην τοπική ομάδα και στη συνέχεια μεταπήδησε στα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού με τον οποίο έκανε ντεμπούτο στην πρώτη ομάδα σε ηλικία 15 ετών και 283 ημερών, όντας ο νεότερος παίκτης που αγωνίστηκε ποτέ στο ελληνικό πρωτάθλημα!

Αφού μέτρησε συνολικά 17 συμμετοχές, μόλις στα 18 χρόνια του πήρε μεταγραφή για τη Σάλκε όπου έμεινε για σχεδόν μία πενταετία, αγωνιζόμενος σε συνολικά 96 παιχνίδια (6 γκολ, 1 ασίστ). Στο γερμανικό πρωτάθλημα φόρεσε τις φανέλες τριών ακόμη σημαντικών κλαμπ: των Λεβερκούζεν (51 συμ., 5 γκολ, 1 ασίστ), Αμβούργου (41 συμ., 3 γκολ, 1 ασίστ) και Λειψίας (1 συμ.).

Το 2020 μετακόμισε στην Κροατία για τη Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ κι ακολούθησαν η Αλ Φαΐγια της Σαουδικής Αραβίας, ο Ατρόμητος και η ρουμανική Κραϊόβα, πριν επιστρέψει στο ελληνικό πρωτάθλημα για τη Λαμία, με την οποία έπαιξε την περσινή σεζόν σε 21 παιχνίδια (1 ασίστ).

Διαθέτει επίσης σημαντικές παραστάσεις από τις διοργανώσεις της UEFA, έχοντας αγωνιστεί σε Champions League (25 συμ., 2 γκλ) και Europa League (15 συμ., 1 γκολ). Ακόμη μετράει 35 συμμετοχές (4 γκολ), με την Εθνική Ομάδα των Ανδρών, έχοντας περάσει από όλες τα τμήματα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected