Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

ΑΠΟΕΛ – Πετροκούμπ : Βάσεις πρόκρισης με Μαρκίνιος, ντεμπούτο για Ελ Αραμπί (photos+vid)

Προβάδισμα πρόκρισης εξασφάλισε ο ΑΠΟΕΛ μετά τη νίκη του με 1-0 επί της Πετροκούμπ στο ΓΣΠ, στο πλαίσιο του 2ου προκριματικού γύρου του Champions League. Σκόρερ ο Μαρκίνιος.

Καλύτερο το ΑΠΟΕΛ στο α’ ημίχρονο πήρε προβάδισμα στο 38′ χάρης στο γκολ πέναλτι που εκτέλεσε ο Μαρκίνος, μετά την παράβαση στον Ντράζιτς.

Το ΑΠΟΕΛ είχε την ευκαιρία ν’ ανοίξει νωρίτερα το σκορ όταν ο Ντράζιτς εκμεταλλεύτηκε το λάθος των παικτών της Πετροκούμπ, μπήκε στην περιοχή πλάσαρε με το αριστερό αλλά η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Σμαλενέα.

Στην επανάληψη, η Πετροκούμπ μπήκε πιο δυναμικά και διεκδίκησε το γκολ της ισοφάρισης, όμως, ο Μπέλετς ήταν σε ετοιμότητα στο 56′ και στο 60′ στο σουτ του Αμπάνια και την κεφαλιά του Γιαρντάν αντίστοιχα.

Οι “γαλαζοκίτρινοι” ισορρόπησαν το ματς μετά το 70′ και κατάφεραν να διατηρήσουν το υπέρ τους αποτέλεσμα μέχρι το τελικό σφύριγμα του διαιτητή.

Ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τρίτη (30/07) στη Μολδαβία.

Ντεμπούτο με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ, για τον Ελ Αραμπί. Ο Μαροκινός επιθετικός, στο 65′ του εντός έδρας αγώνα με την Πετροκούμπ μπήκε ως αλλαγή, αντικαθιστώντας τον Ντράζιτς. Αυτή ήταν η πρώτη του συμμετοχή με τους “γαλαζοκίτρινους”.

δείτε φωτογραφίες στο Kerkida.Net

Η σύνθεση του ΑΠΟΕΛ : Μπέλετς, Πέτροβιτς, Σιπριάνο, Τεχέρα, Μαρκίνιος (89′ Κόρμπου), Σούσιτς, Κιντίγια, Ντράζιτς (65′ Ελ Αραμπί), Σαρφό (65′ Δώνης), Κοσταντίνοφ, Ντονγκαλά (82′ Μέγερ)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P