Διάφορα - Συνεργάτες

Ειρήνη Μάνου: Η λαμπερή εκπρόσωπος της ελληνικής ναυτιλίας με το προσωνύμιο «Queen of Africa»

Ένα από τα περίπτερα που ξεχώρισαν στα Posidonia 2024, ήταν αυτό της ENASSIS SHIPPING.

Η ιδιοκτήτρια της εταιρείας, Ειρήνη Μάνου συμμετείχε με την ομάδα της στην εν λόγω έκθεση και πραγματικά προσέλκυσε πολλούς αξιόλογους επιχειρηματίες από τον κόσμο της ναυτιλίας.

Η εταιρεία διατηρεί γραφεία σε Ελλάδα και Νιγηρία και η ίδια, παρά το νεαρό της ηλικίας της, έχει ήδη καταφέρει να καθιερωθεί στην Αφρική, όπου μάλιστα χαρακτηρίζεται ως Queen of Africa (Βασίλισσα της Αφρικής).

Κι αυτό γιατί είναι η μοναδική γυναίκα επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στην Αφρική στον χώρο της ναυτιλίας, έχοντας παράλληλα αναπτύξει εκεί έντονη φιλανθρωπική δράση.

Μια γυναίκα όμορφη, χαμηλών τόνων, ευγενική και φιλόδοξη, με σπουδές όπως το executive masters σε International Business τριών Πανεπιστημίων μαζί (LSE, HEC, NYC), σε Λονδίνο, Παρίσι και Νέα Υόρκη, θέτει σίγουρα την παρουσία της σε πρωταγωνιστικό ρόλο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το 2024 είχε προταθεί διεθνώς ως The Most Influential Women Leaders to Watch και είναι σίγουρο ότι τα επόμενα χρόνια θα διακριθεί ανάμεσα στις δυναμικές γυναίκες της Ναυτιλίας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected