ΕΠΣ Ημαθίας : Πήρε και Σερασκιέρη η Θύελλα Σταυρού

Μετά τους Αλέξανδρο Πορφύρη, Στέφανο Λίβα και Χρήστο Κοσέογλου, η Θύελλα Σταυρού προχώρησε σε μια ακόμη μεταγραφική κίνηση.

Οι “πράσινοι” απέκτησαν τον Δημήτρη Σερασκέρη, τον 27χρονο (04/04/1997) μεσοαμυντικό, που αγωνίστηκε φέτος στον Φίλιππο Μελίκης.

Στο παρελθόν έπαιξε σε Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας, Εορδαϊκό, Μακροχώρι, Εθνικό Μαγάρων, ΠΑΟΚ Κουλούρας και ΑΕΠ Βέροιας.

Η ανακοίνωση :

“Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟΑ ΘΥΕΛΛΑ ΣΤΑΥΡΟΥ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την τέταρτη μεταγραφική κίνηση της ομάδας μας για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο μεσοαμυντικός Δημήτρης Σερασκέρης, ένας από τους κορυφαίους μεσοαμυντικούς στο ποδόσφαιρο της Ημαθίας τα τελευταία χρόνια, θα ενισχύσει τη Θύελλα στο επερχόμενο πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας, συμβάλλοντας με την εμπειρία και την ποιότητα του τα μέγιστα, ώστε το σύνολο του Αντώνη Παπατζίκου, να παρουσιάσει ένα αξιοπρόσεκτο αγωνιστικό πρόσωπο. Δημήτρη σε καλώς ορίζουμε στην οικογένεια της Θύελλας, να είσαι υγιής και να χαρείς τη σεζον με τα χρώματα της ομάδας μας!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected