Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική : Ενεργό μέλος του Πιερικού ο Ronald Madoi, συνεχίζει τη νέα σεζόν και ο Ivan Irinimbabazi

Ο Πιερικός ανακοίνωσε την Τρίτη (23/7) τη συμφωνία του με τον Ρόναλντ Μαντόι.

Ο 23χρονος αμυντικός (αγωνίζεται τόσο ως στόπερ όσο και ως δεξιός μπακ) θα καλύψει μια από τις διαθέσιμες θέσεις αλλοδαπών ποδοσφαιριστών στο ρόστερ της νέας χρονιάς και θα αποτελέσει επίσημα μέλος των “μελανόλευκων”, στις προπονήσεις των οποίων μετείχε και στη διάρκεια της περσινής σεζόν.

Ο Ρόναλντ Μαντόι άρχισε την επαγγελματική του καριέρα στους Wakiso Giants της πατρίδας του, ενώ ήταν μέλος της Εθνικής U20 της Ουγκάντα και αρχηγός της ομάδας που πήρε μέρος τον περασμένο Φεβρουάριο στην τελική φάση του Προολυμπιακού Τουρνουά που διεξήχθη στην Γκάνα, όντας συμπαίκτης με τον Ιβάν Ιρινιμπαμπάζι.

Ο 20χρονος μέσος μάλιστα συμφώνησε επίσης να παραμείνει στον Πιερικό.

Ο υψηλόσωμος 20χρονος (1/2/2024) μεσοαμυντικός, διεθνής με την Ουγκάντα, θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στους “μελανόλευκους” και τη νέα αγωνιστική περίοδο, δίνοντας συνέχεια στην περσινή ελπιδοφόρα πρώτη του σεζόν, στην οποία κατέγραψε 9 συμμετοχές από τον Ιανουάριο και έπειτα, όταν και εκδόθηκε το δελτίο του.

Ο Ιβάν έχει διεθνείς παρουσίες και με τις εθνικές ομάδες της Ουγκάντα U17 και U19 και άρχισε την καριέρα του από τους Bright Stars FC στην πατρίδα του.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected