Αθλήματα - Τουρνουά Foot Tennis Βέροια

Η κλήρωση των ομίλων του 1ου Foot Tennis League στη Νάουσα (photos)

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (23/7) στο Alsos Αγίου Νικολάου, η κλήρωση των ομίλων του 1ου Τουρνουά Ποδοτένις/Foot Tennis League στη Νάουσα.

Διοργανωτής είναι ο Αστέρας Νάουσας, και οι Δημήτρης Κοτζάμπασης και Θοδωρής Πέιος, υποδέχτηκαν τους εκπροσώπους των ομάδων, με στόχο να τους περιγράψουν τη διαδικασία που θα ακολουθηθεί αλλά και το οργανόγραμμα της διοργάνωσης.

Παρών και ο αρχισυντάκτης του sportsup.gr (χορηγού επικοινωνίας του τουρνουά), Αργύρης Τσιγγενόπουλος ο οποίος βοήθησε στη διαδικασία της κλήρωσης, μέσω της ειδικής πλατφόρμας που έχει δημιουργηθεί ειδικά για το Foot Tennis, με σκοπό να βγαίνει αυτόματα το πρόγραμμα των αγώνων.

Θυμίζουμε πως το πρόγραμμα είχε αναρτηθεί τις προηγούμενες μέρες και κάθε ομάδα πήρε τον κλειδάριθμο μέσα από την κλήρωση.

Οι αγώνες θα διεξάγονται για το επόμενο τετραήμερο (24-27 Ιουλίου) στον όμορφο χώρο του γηπέδου μπάσκετ, μπροστά από το Alsos Αγίου Νικολάου, όπου οι 20 ομάδες θα διεκδικήσουν το τρόπαιο!

Οι διοργανωτές παρακαλούν τις ομάδες να τηρηθεί το πρόγραμμα όπως αυτό παρουσιάζεται στην εικόνα, και εύχονται καλή επιτυχία σε όλους!

Το πρόγραμμα μέχρι τον τελικό :

δείτε φωτογραφίες :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected