Ποδόσφαιρο Κόσμος

Στην Άουγκσμπουργκ και επίσημα ο Δημήτρης Γιαννούλης

Στη Γερμανία συνεχίζει την καριέρα του ο Δημήτρης Γιαννούλης.

Ο Έλληνας διεθνής αμυντικός, ο οποίος έπαιξε 38 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις με τη Νόριτς την περασμένη σεζόν, είναι και επίσημα μέλος της Άουγκσμπουργκ με ελεύθερη μεταγραφή. Ο 28χρονος αριστερός μπακ υπέγραψε συμβόλαιο με ισχύ έως τις 30 Ιουνίου 2028 και έφτασε στο προπονητικό κέντρο στη Νότια Αφρική την Τρίτη (23/7).

Έχει καταγράψει 27 συμμετοχές μέχρι στιγμής για την Εθνική Ελλάδας και έχει παίξει 75 φορές στο αγγλικό πρωτάθλημα, 18 παιχνίδια στην Premier League, τέσσερις αγώνες στο Europa League και έξι προκριματικά Champions League.

«Οι συνομιλίες μου με την Άουγκσμπουργκ ήταν πάντα πολύ θετικές και είμαι πραγματικά χαρούμενος που μπόρεσα να ενταχθώ με την υπόλοιπη ομάδα στη Νότια Αφρική. Ένα προπονητικό καμπ είναι πάντα μια καλή ευκαιρία για να γνωρίσετε την ομάδα και να ενσωματωθείτε πιο γρήγορα. Κοιτάζοντας μπροστά στη νέα σεζόν, αυτό ήταν πολύ σημαντικό για μένα γιατί θέλω να εντυπωσιάσω με τις εμφανίσεις και τη σκληρή δουλειά μου αμέσως, ώστε να πετύχουμε τους κοινούς μας στόχους», είπε ο Δημήτριος Γιαννούλης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected