Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Δεν έχει ξαναγίνει : Αργεντινή και Μαρόκο γύρισαν μετά από δύο ώρες στο γήπεδο, ακυρώθηκε το γκολ της ισοφάρισης! (vid)

Αυτά δεν ξαναγίνονται! Οι Ολυμπιακοί Αγώνες ξεκίνησαν με το… αριστερό στο ποδόσφαιρο, όπου το θεότρελο ματς μεταξύ Αργεντινής και Μαρόκο συνεχίστηκε μετά από δυο ώρες και ενώ οι επίσημοι φορείς είχαν ενημερώσει πως ο αγώνας είχε λήξει.

Ακόμα και στην επίσημη ιστοσελίδα των Ολυμπιακών Αγώνων υπήρχε ενημέρωση πως το ματς μεταξύ των δυο ομάδων είχε ολοκληρωθεί, αλλά έκτοτε το σκηνικό ανατράπηκε. Μετά την εισβολή των οπαδών στο γήπεδο και με το σκορ στο 2-2 οι δυο ομάδες επέστρεψαν στη φυσούνα και ύστερα από περίπου δυο ώρες διαβουλεύσεων υπήρξε… λευκός καπνός!

Όπως αναφέρει το gazzetta.gr, οι αποστολές των δυο ομάδων είχαν την ενημέρωση να περιμένουν στο γήπεδο, καθώς παρά τις πιέσεις της FIFA για ολοκλήρωση του παιχνιδιού, ο διαιτητής του αγώνα, Γκλεν Νίμπερχ, επέμενε πως ο αγώνας πρέπει να συνεχιστεί με εξέταση VAR μάλιστα στο γκολ της Αργεντινής που διαμόρφωσε το 2-2!

Τελικά, όταν οι δυο ομάδες βγήκαν ξανά στο γήπεδο μετά από δυο ώρες, ο ρέφερι ακύρωσε το γκολ για οφσάιντ στην αρχή της φάσης σε on field review, με αποτέλεσμα το σκορ να παραμείνει 2-1 υπέρ του Μαρόκο. Το θέατρο του παραλόγου στην πρεμιέρα των Ολυμπιακών Αγώνων, σε σκηνικά όπου αμαυρώνουν την εικόνα του διεθνώς.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P