Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΕΠΣ Ημαθίας : Μαζί με τον Καλαϊτζίδη στη Μελίκη ο Γιώργος Ντάμτσιος

Όπως ήταν φυσιολογικό, ο Γιώργος Ντάμτσιος ακολουθεί τον Ανδρέα Καλαϊτζίδη στον Φίλιππο Μελίκης.

O νεαρός τεχνικός, που πρόσφατα βραβεύτηκε από την ΕΠΣ Πιερίας ως ο καλύτερος προπονητής της περσινής Α κατηγορίας στον πάγκο του Αιγινιακού) επιστρέφει στην ομάδα όπου ολοκλήρωσε την ποδοσφαιρική του καριέρα.

Δίπλα του στο επιτελείο θα έχει τους Χρήστο Παναγιωτίδη (βοηθός), Θανάση Αϊδαρίνη (γυμναστής) και Γρηγόρη Κούκλα (φροντιστής), ενώ σύντομα θα ανακοινωθεί προπονητής τερματοφυλάκων.

Η ανακοίνωση :

“Ο Φίλιππος Μελίκης ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Γιώργο Ντάμτσιο. Ο Γιώργος Ντάμτσιος σαν προπονητής έχει εργαστεί σε Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων και στο παρελθόν διετέλεσε και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία προπονητής της ομάδας μας ενώ μέχρι και πέρσι βρισκόταν στην τεχνική ηγεσία του Αιγινιακού και μάλιστα επί σειρά ετών.

Σαν ποδοσφαιριστής, ο Γιώργος Ντάμτσιος είχε σπουδαίο βιογραφικό. Ξεκίνησε και έκλεισε την καριέρα του στην ομάδα μας και έπαιξε κατά σειρά σε Βέροια, Ατρόμητο Περιστερίου, ΑΣ Αμπελόκηποι, Παύλο Μελά, Αλεξάνδρεια, ΑΟ Τρίκαλα και Νίκη Αγκαθιάς.

Η διοίκηση του Φίλιππου Μελίκης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει επίσης ότι το τεχνικό team έχει ολοκληρωθεί.

Αναλυτικά τη θέση του άμεσου συνεργάτη του coach Ντάμτσιου θα αναλάβει ο Χρήστος Παναγιωτίδης, τη θέση του γυμναστή ο Θανάσης Αιδαρίνης και την θέση του φροντιστή ο Γρηγόρης Κούκλας.

* Με νεότερη ανακοίνωση θα γνωστοποιήσουμε και το όνομα του νέου γυμναστή τερματοφυλάκων του σωματείου μας!

Πρόκειται για αξιόλογα άτομα με πολυετή προσφορά στον χώρο του αθλητισμού και ειδικότερα στον χώρο του ποδοσφαίρου και με πολλές διακρίσεις στο παλμαρέ τους.

Τους καλωσορίζουμε στη μεγάλη οικογένεια του Φίλιππου Μελίκης και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο τους.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected