Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Γ Εθνική : Στα…κόκκινα η Αναγέννηση Καρδίτσας, ανακοίνωσε 9 μεταγραφές!

Μέρα ανακοινώσεων για την Αναγέννηση Καρδίτσας, που τη νέα σεζόν θα επιδιώξει να επιστρέψει στη Super League 2.

Οι Θεσσαλοί ανακοίνωσαν την απόκτηση εννιά ποδοσφαιριστών, ενώ στην ομάδα θα παραμείνει ο Απόστολος Σκόνδρας (φωτ. επάνω), ο οποίος στη διετία που αγωνίζεται στους “κιτρινόμαυρους” μετρά συνολικά 56 συμμετοχές, πετυχαίνοντας και δυο τέρματα.

Κάτοικοι Καρδίτσας τη νέα σεζόν θα είναι οι :

Βαγγέλης Αναστασόπουλος : Γεννήθηκε  στις 7 Μαρτίου του 1994 και αγωνίζεται ως αμυντικός. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από την ομάδα Νέων του Παναθηναϊκού, πριν προωθηθεί στην Ανδρική ομάδα. Έπειτα παραχωρήθηκε δανεικός στη Νίκη Βόλου, για να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό, όπου έμεινε για ένα χρόνο. Ακολούθησε η μετακόμιση του στη Λαμία και στη συνέχεια η μεταγραφή του στη Σπάρτη. Επόμενος σταθμός της ποδοσφαιρικής του καριέρας ήταν ο ΑΟ Τρίκαλα, ενώ έπειτα αγωνίστηκε σε Πανσερραϊκό και ΟΦ Ιεράπετρας. Το 2020 φόρεσε τη φανέλα των Χανίων, ενώ στη συνέχεια ανήκε στο δυναμικό του Αστέρα Βλαχιώτη. Την αγωνιστική περίοδο 2022-23 φόρεσε τη φανέλα της Αναγέννησης Καρδίτσας, μετρώντας συνολικά 28 συμμετοχές, ενώ πέρσι αγωνίστηκε με τα χρώματα της Κοζάνης. Επίσης, είναι διεθνής με την U-17 της Εθνικής μας ομάδας, μετρώντας 7 συμμετοχές και ένα γκολ.

Γιώργος Ρουμπιές : Γεννήθηκε στις 20 Οκτωβρίου του 2004 και αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τα τμήματα υποδομής του Αστέρα Τρίπολης, ενώ αγωνίστηκε και στις ομάδες Κ15, Κ17 και Κ19 των Αρκάδων.

Konstantinos Miliotis • Right / Left Winger • Right Back ► Highlights

Κωνσταντίνος Μηλιώτης : Γεννήθηκε στις 14 Οκτωβρίου του 1998 και αγωνίζεται ως φουλ-μπακ. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τους Πόντιους Κατερίνης, ενώ ακολούθησε ο ΝΠΣ Βόλος. Στη συνέχεια μετακόμισε στον Πιερικό, πριν μεταγραφεί στον ΟΦ Ιεράπετρας. Την περασμένη αγωνιστική περίοδο φόρεσε τη φανέλα του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου.

Γιούλιο Ραπάι : Γεννήθηκε στις 14 Μαΐου του 2004 και αγωνίζεται ως μέσος. Ξεκίνησε την καριέρα του από την ΑΕ Μουζακίου, ενώ στο δεύτερο μισό της περσινής αγωνιστικής περιόδου αγωνίστηκε με τα χρώματα του Ιάλυσου.

Και Ζυγκερίδη το Αιγάλεω - soccerlive.gr

Ιωακείμ Ζυγκερίδης : Γεννήθηκε στις 20 Ιανουαρίου του 1999 και αγωνίζεται ως επιθετικός. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τη Βέροια, ενώ ακολούθησαν Αγροτικός Αστέρας, Νίκη Αγκαθιάς και Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων. Τη σεζόν 2022-23 φόρεσε τη φανέλα της Παναχαϊκής, ενώ μέχρι πρότινος ανήκε στο Αιγάλεω.

Στέφανος Συμεωνίδης : Γεννήθηκε στις 6 Αυγούστου του 2003 και αγωνίζεται ως αριστερός μπακ. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από την ομάδα Νέων του ΝΠΣ Βόλος, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Κεραυνό Αγγελοχωρίου, Νέστο Χρυσούπολης και Θεσπρωτό. Την περασμένη αγωνιστική περίοδο φόρεσε τη φανέλα της Επισκοπής.

Ανακοίνωσε Πογκοσιάν το Κερατσίνι! | Mikriliga.com

Βασίλης Πογκοσιάν : Γεννήθηκε στις 4 Μαΐου του 1998 και αγωνίζεται ως αμυντικός χαφ. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τον Αετό Κορυδαλλού, ενώ στη συνέχεια μεταγράφηκε στην U20 της ΑΕΚ. Επόμενος ποδοσφαιρικός του σταθμός ήταν ο Ιωνικός, για να ακολουθήσει το Κερατσίνι. Την αγωνιστική περίοδο 2018-19 επέστρεψε στον Ιωνικό, όπου αγωνιζόταν μέχρι και σήμερα.

ΑΟΚ: «Χάλασε« του Ελέζι, αποκτήθηκαν Φερεντίνος και Γερονικολός - Καβάλα, Πρωϊνή, Ραδιόφωνο, Εφημερίδα της Καβάλας, νέα, καβάλα ειδήσεις, μικρές αγγελίες

Αλέξανδρος Φερεντίνος : Γεννήθηκε στις 18 Νοεμβρίου του 2004 και αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός. Ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής του ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ αγωνίστηκε και με την U19. Στο πρώτο μισό της περασμένης αγωνιστικής περιόδου φόρεσε τη φανέλα της Καβάλας, ενώ ολοκλήρωσε τη σεζόν με την Αναγέννηση Άρτας.

Αλέξανδρος Τσιόπτσης - PAOKFC

Αλέξανδρος Τσιόπτσης : Γεννήθηκε στις 2 Ιουνίου του 2003 και αγωνίζεται στη θέση του τερματοφύλακα. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ, ενώ αγωνίστηκε με τη φανέλα του Δικεφάλου του Βορρά στην Ui7, στην U19 αλλά και στον ΠΑΟΚ Β. Την περασμένη αγωνιστική περίοδο ήταν μέλος της Καβάλας, κατακτώντας την άνοδο στη Super League 2.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected