Super League 2 - Μεταγραφές

Συμφώνησε με τον Πανιώνιο ο Δημήτρης Κολοβός!

Σε προφορική συμφωνία με τον Δημήτρη Κολοβό ήρθε ο Πανιώνιος, πραγματοποιώντας μία εντυπωσιακή μεταγραφική κίνηση για τα δεδομένα της Superleague 2.

Σύμφωνα με το panionianea, η διοίκηση του Ιστορικού κινήθηκε γρήγορα, αποφασιστικά και κατάφερε να φτάσει σε συμφωνία με τον 31χρονο μεσοεπιθετικό.

O ικανότατος ποδοσφαιριστής, ο οποίος ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στον Πανιώνιο μετρώντας 112 συμμετοχές, 27 γκολ και 9 ασίστ με την κυανέρυθρη φανέλα, επιστρέφει στη Νέα Σμύρνη μετά από εννέα χρόνια (2015).

Όλα αυτά τα χρόνια αγωνίστηκε σε πολύ υψηλό επίπεδο, με συμμετοχές σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις όπως το Champions League και το Europa League, στη χώρα μας έχει αγωνιστεί σε Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, Παναιτωλικό, έχει παίξει με επιτυχία σε αρκετές ομάδες του εξωτερικού (τελευταία η Dewa United στη Σιγκαπούρη), ενώ είναι διεθνής και με την Εθνική ομάδα.

Πλέον, η απόκτηση του από τον Ιστορικό θεωρείται δεδομένη, καθώς οι δύο πλευρές έφτασαν σε προφορική συμφωνία, με τον Δημήτρη Κολοβό να επιστρέφει στο ποδοσφαιρικό του σπίτι, με μοναδικό στόχο να βοηθήσει τον Πανιώνιο να επιστρέψει εκεί που ανήκει, στη Superleague 1.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected