Γ Εθνική / Τοπικά

Θήβα και Άρης Πηγών θα αγωνιστούν στη Γ Εθνική, προσκλήσεις σε έξι ακόμα ομάδες!

Ο ΑΟ Θήβα ανακοίνωσε επίσημα την Τετάρτη (24/7) πως αποδέχεται την πρόσκληση που έλαβε σήμερα από την ΕΠΟ.

Οι πρωταθλητές Βοιωτίας συμμετείχαν φέτος στον 6ο όμιλο των μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική, τερματίζοντας στην 4η θέση με 9 βαθμούς.

Η ανακοίνωση του ΑΟΘ :

“Το ΔΣ του ΑΟ ΘΗΒΑ είναι στην ευχάριστη θέση να ενημερώσει τον κόσμο του ότι η ομάδα δέχθηκε επίσημη πρόσκληση από την ΕΠΟ για τη συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ΄ εθνικής κατηγορίας 2024/2025, την οποία και θα αποδεχθούμε καθώς η ομάδα είναι έτοιμη για το επόμενο βήμα της ιστορικής πορείας της. Καλούμε τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας να σταθεί δίπλα μας στη νέα αυτή πρόκληση!”

Την ίδια ώρα, ο Άρης Πηγών (τέταρτος επίσης, στον 1ο όμιλο των μπαράζ) έλαβε πρόσκληση από την Ομοσπονδία και σύμφωνα με πληροφορίες του sportsup.gr από την Καβάλα, θα την αποδεχτεί μετά χαράς!

Πρόσκληση έλαβαν Απόλλων Αγίου Ιωάννη (πρωταθλητές ΕΠΣ Χανίων) και Φοίβος Κρεμαστής (ΕΠΣ Δωδεκανήσου), ωστόσο θεωρείται δύσκολο να την αποδεχτούν, ενώ ήδη έχει αποφασίσει Γ Εθνική ο ΠΟ Μουδανιών, όπως ανέφερε σε παλαιότερο ρεπορτάζ το sportsup.gr

Τέλος, προσκλήσεις φέρεται να έλαβαν άλλες τρεις ομάδες, ωστόσο το ρεπορτάζ “τρέχει” και θα αναφερθούμε σχετικά σε επόμενη ανάρτηση.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected