ΕΠΣ Ημαθίας : Deal με Χρήστο Μπρέγκου η Θύελλα Σταυρού

Με έναν ποδοσφαιριστή που γνωρίζει καλά, θα συνεργαστεί στη Θύελλα Σταυρού ο κόουτς Αντώνης Παπατζίκος.

Ο λόγος για τον Χρήστο Μπρέγκου, ο οποίος συναντήθηκε την Πέμπτη (25/7) με τη διοίκηση των “πρασίνων” και συμφώνησε για τη νέα σεζόν, στην επιστροφή της ομάδας στην Α Ερασιτεχνική της ΕΠΣ Ημαθίας.

Ο 38χρονος (11/01/1986) μεσοεπιθετικός έπαιξε φέτος στον Φίλιππο Μελίκης (στην τρίτη του θητεία με τα ερυθρόλευκα), όπου είχε προπονητή τον νυν τεχνικό της Θύελλας, ενώ παλαιότερα έπαιξε σε Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας, ΓΑΣ Ροδοχωρίου, Μακροχώρι, Ατρόμητο Διαβατού, ΠΑΟ Παλατιτσίων, Φίλιππο Μέσης, ΑΕΠ Βέροιας και Μακεδόνα Βέροιας.

Η ανακοίνωση :

“Ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές των τοπικών πρωταθλημάτων της Ημαθίας τα τελευταία αρκετά χρόνια και μία ηγετική φυσιογνωμία εντός των αγωνιστικών χώρων, θα αγωνίζεται με τα χρώματα της Θύελλας την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο!

Ο μέσος Χρήστος Μπρέγκου, αγωνιζόμενος με την ομάδα του Φιλίππου Μελίκης την περασμένη αγωνιστική περίοδο, τα βρήκε σε όλα με τη Διοίκηση της ομάδας μας και θα φορά τα πράσινα τη σαιζόν 2024-2025, υπό τις οδηγίες του προπονητή μας, Αντώνη Παπατζίκου, στο πρωτάθλημα της Α Ερασιτεχνικής Κατηγορίας.

Χρήστο καλώς ήρθες στην οικογένεια της Θύελλας, καλή χρονιά να έχουμε, με υγεία και επιτυχίες!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected