Γ Εθνική / Τοπικά

“Βροχή” οι προσκλήσεις της ΕΠΟ για τη Γ Εθνική, ο Ρεθυμνιακός δήλωσε πρόθεση να προβιβαστεί!

Άνοιξε η «πόρτα» της Γ’ Εθνικής για τον Ρεθυμνιακό!

Την πρόσκληση να συμμετάσχει στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής δέχτηκε πριν από λίγες ώρες ο πρωταθλητής ΕΠΣΡ από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ. Όπως ανέμενε η διοίκηση της ομάδας και σύμφωνα και με τις εξελίξεις των τελευταίων εβδομάδων στον περσινό 4ο όμιλο της κατηγορίας όπου μετείχαν οι ποδοσφαιρικοί εκπρόσωποι της Κρήτης, μετά τις αποχωρήσεις των Αλμυρού, ΑΟ Υπάτου και Ελλοπιακού το ενδεχόμενο της σχετικής κλήσης από την Ομοσπονδία στους πρωταθλητές Ρεθύμνου, δεν αποτελούσε απλά ένα «σενάριο», αλλά συμβάν που απλά θα λάμβανε χώρα στον οριοθετημένο βάση των διαδικασιών χρόνο.

Μάλιστα αυτή την ώρα οι άνθρωποι που κρατούν τις τύχες των «δελφινιών» στα χέρια τους συνεδριάζουν με στόχο να λάβουν την τελική απόφαση, καθώς θα πρέπει να απαντήσουν στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, μέχρι και ερχόμενη Δευτέρα 29 Ιουλίου.

Να σημειωθεί ότι παράλληλα με τον Ρεθυμνιακό, πρόσκληση δέχτηκε και η πρωταθλήτρια Λασιθίου ΑΕ Νεάπολης, ομάδα που αντιμετώπισε στα πρόσφατα μπαράζ ο Ρεθυμνιακός.

Όπως βλέπουμε στο έγγραφο που εξασφάλισε το sportsup.gr, η ΕΠΟ ζήτησε από τις ομάδες να εκφράσουν ΠΡΟΘΕΣΗ συμμετοχής κι αν οι συμμετοχές είναι υπεράριθμες του αριθμού 72, τότε το κριτήριο θα είναι η βαθμολογική θέση που είχε η καθεμία στα μπαράζ ανόδου.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected