Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Γ Εθνική : Συνεχίζουν στη Νέα Ιωνία οι Ραυτόπουλος και Αντωνόπουλος, αποκτήθηκε ο Μουζάκης

Με τη Νέα Ιωνία στη Γ΄ Εθνική για τη σεζόν 2024-2025, θα αγωνιστεί ο Δημήτρης Ραυτόπουλος, ο οποίος θα φορέσει τη φανέλα του ιστορικού σωματείου για δεύτερη σερί σεζόν.

Όπως αναφέρει το ipolimas.gr, 21χρονος αμυντικός συναντήθηκε με τους παράγοντες του συλλόγου και συμφώνησε να παραμείνει και την επόμενη χρονιά. Ήταν από τους βασικούς συντελεστές της φετινής επιτυχημένης χρονιάς της Νέας Ιωνίας, η οποία κατέκτησε το νταμπλ στην ΕΠΣΑ αλλά και την άνοδο στη Γ Εθνική μέσω των μπαράζ.

Μαζί του θα είναι και ο Βασίλης Αντωνόπουλος, ο οποίος ήρθε σε συμφωνία με τη διοίκηση και τέθηκε στη διάθεση του Ισίδωρου Σταυριανού. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, μέτρησε 31 συμμετοχές και 8 γκολ σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο ΕΠΣΑ.

Την ίδια ώρα, η Νέα Ιωνία προχώρησε και στην πρώτη της μεταγραφή. Οι νεοφώτιστοι απέκτησαν τον Μάριο Μουζάκη, τον 31χρονο (10/10/1993) γκολκίπερ που αγωνίστηκε φέτος στη Νέα Αρτάκη και παλαιότερα σε Πανελευσινιακό, Αιολικό, Εθνικό, Ασπρόπυργο, Ακράτητο, Ελπίδα Αγίων Αναργύρων και Ιάσονα Ιλίου.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected