Super League 1

Ισόπαλο το τρίτο φιλικό του Ολυμπιακού στην Ολλανδία (photos)

Την ομάδα ενός παλιού γνώριμου αντιμετώπισε ο Ολυμπιακός και συγκεκριμένα την Al-Qadsiah από τη Σαουδική Αραβία στην οποία προπονητής είναι ο Μίτσελ.

Οι δύο ομάδες στη φιλική τους αναμέτρηση στην Ολλανδία έμειναν στο ισόπαλο σκορ 2-2. Ένα φιλικό το οποίο αποτέλεσε το τρίτο για τους «ερυθρόλευκους» και το Σάββατο θα αντιμετωπίσουν σε ένα ακόμη τεστ τη Ναϊμέχεν, αναμέτρηση που θα αποτελέσει και την ολοκλήρωση του βασικού σταδίου προετοιμασίας στην Ολλανδία.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, έβγαλε τα δικά του συμπεράσματα σε ένα ακόμη φιλικό ματς και ενόψει της συνέχειας, κάνοντας αρκετές αλλαγές στο δεύτερο μέρος του αγώνα.

Η ομάδα του Πειραιά απείλησε για πρώτη φορά στο 16′ όταν ο Μασούρας μετά από ατομική ενέργεια από τ’ αριστερά έκανε το σουτ και η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ, ενώ ένα λεπτό μετά ο Ορτέγκα έκανε τη σέντρα από τ’ αριστερά, ο Τσικίνιο πήρε την κεφαλιά και έκανε το 1-0 στο ματς. Λίγο αργότερα, στο 28′, ο Ολυμπιακός είχε μία ακόμη καλή στιγμή με τον Ορτέγκα και πάλι να γυρνάει την μπάλα από τ’ αριστερά στην αντίπαλη περιοχή, όμως το πλασέ του Μασούρα στην κίνηση έδιωξε ο τερματοφύλακας Καστέλς.

Στο 35′ η Al-Qadsiah έφτασε στην ισοφάριση με ένα ωραίο γκολ. Ασίστ του Ομπαμεγιάνγκ και ο Κινονές με βολ πλανέ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1. Δέκα λεπτά μετά, στο 45′, ο Ολυμπιακός είχε καλή στιγμή να προηγηθεί και πάλι όταν ο Μασούρας έφυγε στην πλάτη της άμυνας, προσπάθησε να «κρεμάσει» τον αντίπαλο τερματοφύλακα αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου η Al-Qadsiah προηγήθηκε με το γκολ του Ομπαμεγιάνγκ, ο οποίος βγήκε τετ α τετ με τον Πασχαλάκη και πλάσαρε για το 1-2.

Από εκεί και πέρα μόνο ο Ολυμπιακός είχε ευκαιρίες στο ματς, στο 57′ το μακρινό σουτ του Τσικίνιο μπλόκαρε ο τερματοφύλακας, ενώ στο 59′ ο Μπιέλ έβγαλε ωραία μπαλιά για τον Τσικίνιο όμως τη στιγμή που πήγε να πλασάρει σε κενή εστία πρόλαβε αμυντικός και έδιωξε σε κόρνερ.

Στο 88′ ήρθε η ισοφάριση για τους «ερυθρόλευκους», όταν οι Μπιέλ, Τσικίνιο, Ροντινέι συνεργάστηκαν ωραία από τα δεξιά, ο τελευταίος έκανε το σουτ με την μπάλα να κοντράρει σε αμυντικό και να καταλήγει στα δίχτυα για το 2-2. Ο Ολυμπιακός στο 90′ και στο 90+2′ είχε δύο καλές ευκαιρίες με τους Μαρτίνς, Τσικίνιο (από πάσα του Μπιέλ) χωρίς όμως να σημειώνει το γκολ της νίκης και έτσι έμεινε το 2-2 στη φιλική αναμέτρηση.

Συνθέσεις

Ολυμπιακός (Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ): Μπότης (46′ Πασχαλάκης), Κοστίνια (75′ Ροντινέι), Άμπι, Ρέτσος, Ορτέγκα (75′ Αποστολόπουλος), Ντόη (90+1′ Μπακούλας), Τσικίνιο, Μουζακίτης, Μασούρας (64′ Παπακανέλλος), Μπιέλ, Κωστούλας (64′ Μαρτίνς).

Al-Qadsiah (Μίτσελ): Καστέλς, Λαγιάμι, Χακ, Αμπού Αλσαμάτ (64′ Αλ Νατάρ), Αζάζι (64′ Αλ Σανκίτι), Καρίγιο (64′ Αλ Αμάρ), Κασέμ, Αλκαxτάνι, Κινoνές (73′ Αλ Μάρι), Ομπαμεγιάνγκ (64′ Κουλαΐφ).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected