Super League 2 - Μεταγραφές

Ξεκινούν οι επίσημες ανακοινώσεις στον Ηρακλή : Πρώτος ο Τασουλής

H ΠΑΕ Ηρακλής ανακοίνωσε πριν λίγο τη συνεργασία της με τον Χρήστο Τασουλή.

Ο 33χρονος (03/05/1991) αριστερός μπακ με καταγωγή από την Τρίπολη ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Αστέρα αλλά ξεκίνησε την καριέρα του από τον Αθηναϊκό και στη συνέχεια στον Φωστήρα.

Ακολούθησε ο Πανιώνιος όπου αποτέλεσε βασικό στέλεχος της ομάδας και αργότερα μετακόμισε στη γαλλική Λανς. Στην Ελλάδα επέστρεψε για λογαριασμό του Αστέρα Τρίπολης, όπου έμεινε για πέντε σχεδόν χρόνια και πέρσι αγωνίζονταν στον Ιωνικό.

Συνολικά στην καριέρα του έχει 148 συμμετοχές στη Super League και 65 συμμετοχές στη Super League 2. Μετράει επίσης 31 συμμετοχές στο Κύπελλο Ελλάδος.

Τον Νοέμβριο του 2014 κλήθηκε για πρώτη φορά στην Εθνική Ανδρών για τους αγώνες εναντίον των Νήσων Φερόε και της Σερβίας.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ηρακλή σχολιάζοντας τη νέα πρόκληση στην καριέρα του τόνισε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι σε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Ηρακλής. Πολύ περισσότερο γιατί έρχομαι σε μια στιγμή που ξεκινάει μια προσπάθεια για να επιστρέψει η ομάδα στη θέση που την έχουμε συνηθίσει όλοι στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν χρειάζονται μεγάλα λόγια και βήμα-βήμα θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας, με τη βοήθεια των φιλάθλων που τους θέλουμε σε κάθε αγώνα στο πλευρό μας»

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected