Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Ο Άρης Πετρούπολης έκανε TH μεταγραφή της ιστορίας του!

Ο Άρης Πετρούπολης προχώρησε σε μια σπουδαία για την κατηγορία μεταγραφή.

Η ομάδα της Αττικής ανακοίνωσε τη σπουδαιότερη μεταγραφή στην ιστορία του, καθώς τη φανέλα της ομάδας θα φοράει για την αγωνιστική περίοδο 2024/25 ο Αμπιόλα Ντάουντα.

Ο 36χρονος Νιγηριανός αγωνίζεται ως σέντερ φορ και διαθέτει τεράστια εμπειρία από τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα αλλά και τη χώρα μας. Ξεκίνησε την καριέρα του από τη Σουηδία, παίζοντας σε Σέλβεσμποργκ και Κάλμαρ (154 εμφανίσεις, 44 γκολ, 16 ασίστ).

Το 2013 αγωνίστηκε στον Ερυθρό Αστέρα (38 εμφανίσεις, 17 γκολ, 7 ασίστ), για να ακολουθήσει η Φίτεσε (30 εμφανίσεις, 9 γκολ, 4 ασίστ) και η Χαρτς (15 εμφανίσεις, 5 γκολ).

Τον Ιανουάριο του 2017 ήρθε για πρώτη φορά στη χώρα μας, παίζοντας στον Ατρόμητο για ενάμιση χρόνο (49 εμφανίσεις, 16 γκολ, 5 ασίστ) και μετά αγωνίστηκε στην τουρκική Γκιρεσούνσπορ (28 συμμετοχές, 12 γκολ, 2 ασίστ).

ΑΕΛ, Παναιτωλικός, Απόλλων Σμύρνης, Μοχαμεντάν οι επόμενες ομάδες, τη φανέλα των οποίων φόρεσε, ενώ την περασμένη σεζόν έπαιξε στη Super League 2 για λογαριασμό του Ιωνικού, έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα της Νίκαιας.

Έχει επίσης εμπειρία και από ευρωπαϊκές διοργανώσεις, παίζοντας σε προκριματικά Champions & Europa League.

Συνολικά στην καριέρα του ο Αμπιόλα Ντάουντα έχει περισσότερες από 430 εμφανίσεις και πάνω από 165 γκολ, δείχνοντας πως είναι ένας επιθετικός με έφεση στο γκολ, κάτι που απέδειξε σε όσους συλλόγους αγωνίστηκε.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P