Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Το αντίο του Γιάννη Αντωνόπουλου στον ΑΟ Υπάτου, οδεύει προς Τρίπολη

Ο Γιώργος Αντωνόπουλος, μετά την απόφαση του ΑΟ Υπάτου να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής, ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας του με τους “κυανόλευκους”.

Ο 43χρονος τεχνικός κοουτσάρισε την ομάδα της Βοιωτίας για τρεις σεζόν και σύμφωνα με πληροφορίες του sportsup.gr, εντάσσεται στο τεχνικό επιτελείο του Στάικου Βεργέτη στον Αστέρα Aktor B.

Το ποστάρισμα του :

«Μετά από τρεις συνεχόμενες σεζόν έφτασε η στιγμή που δεν θα είμαι ο προπονητής του ΑΟ Υπάτου.

Ως επικεφαλής σε μια σπουδαία ομάδα ανθρώπων (εντός και εκτός τεσσάρων γραμμών) δεν θα πω σε κανέναν από εσάς αντίο γιατί απλά με κανέναν από εσάς που γίνατε μέρος της καθημερινότητας μου δεν θα χωρίσουν οι δρόμοι μου ακόμα και αν δεν αγωνιζόμαστε για την ίδια ομάδα.

Δεν θα σταθώ σε αποτυχίες ή επιτυχίες πάρα μόνο θα σας πω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που όλοι δίνατε τον καλύτερο εαυτό σας. Θα είμαι χαρούμενος αν καταφέραμε και εκπροσωπήσαμε τη Βοιωτία αλλά και το όμορφο χωριό του Υπάτου με ήθος, αξιοπρέπεια και σεβασμό προς όλους.

Κ. Παπασταμάτη και Κ. Περαντάκο σας ευχαριστώ πολύ που μου δώσατε την ευκαιρία να γνωρίσω όλους εσάς. Ελπίζω να σας δικαίωσα για την επιλογή σας. Φίλε Ίο δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ!

Υ.Γ Δεν θα μπορούσα να ξεχάσω τους ανθρώπους στο χωριό που κάθε φορά ένιωθα την αγάπη προς το πρόσωπο μου».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P