Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΕΠΣ Ημαθίας : Πέντε ανανεώσεις ανακοίνωσε η Θύελλα Σταυρού, αιχμές για τα ανώνυμα σχόλια

Την παραμονή πέντε ποδοσφαιριστών ανακοίνωσε η Θύελλα Σταυρού.

Στην ομάδα παραμένουν ο Γιώργος Σαρρηκυριακίδης (06/10/2005, αμυντικός) με 13 συμμετοχές φέτος στη Β Ερασιτεχνική, ο Σταύρος Νικολαΐδης (08/10/2005, μέσος) με δύο παρουσίες, ο Λάζαρος Μουταφίδης (05/12/2005, αμυντικός) με 10 συμμετοχές, ο Αντώνης Σαρρηκυριακίδης αλλά και ο Αχιλλέας Μυλωνάς (29/01/1999, επιθετικός) με 8 συμμετοχές φέτος και δύο τέρματα.

Την ίδια ώρα, η διοίκηση αναφέρθηκε και σε σχόλια που γίνονται μέσω διαδικτύου, που αφήνουν (ανώνυμα) αιχμές για τα “παιδιά του χωριού”.

Αναλυτικά :

“Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟΑ ΘΥΕΛΛΑ ΣΤΑΥΡΟΥ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την παραμονή στην ομάδα μας και για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025 των Γιώργου Σαρρηκυριακίδη, Σταύρου Νικολαίδη, Λάζαρου Μουταφίδη, Αντώνη Σαρρηκυριακίδη και Αχιλλέα Μυλωνά. Πέντε νεαροί ποδοσφαιριστές οι οποίοι αγωνίζονται στη Θύελλα από πολύ μικρή ηλικία και έχουν στηρίξει την προσπάθεια της νυν διοίκησης από την πρώτη στιγμή επανασύστασης της ομάδας. Παιδιά σας ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά, με υγεία και επιτυχίες!

Υ.Γ.: Με αφορμή το γεγονός ότι οι πέντε ανωτέρω ποδοσφαιριστές αποτελούν, κατά τις φράσεις που χρησιμοποιούν ανώνυμοι και κακεντρεχείς σχολιαστές του διαδικτύου, «παιδιά του χωριού», τα οποία κατά τα λεγόμενα τους αγνοεί η διοίκηση της ομάδας μας, τους απαντούμε, αν και δεν οφείλουμε απαντήσεις σε ανώνυμες και κακοπροαίρετες δημοσιεύσεις τα εξής: Πρώτον, το αν η νυν διοίκηση θέλει στην ομάδα μας «παιδιά του χωριού», το απέδειξε πετυχαίνοντας τη μεταγραφή του Χρήστου Κοσέογλου, ενός ποδοσφαιριστή επιπέδου Γ’ Εθνικής, με πολύ προσπάθεια και θυσίες, ακριβώς επειδή θέλει να ενισχύσει το τοπικό στοιχείο. Δεύτερον, τα «παιδιά του χωριού» τα οποία αυτή τη στιγμή έχουν όρεξη για ποδόσφαιρο και θέλουν πραγματικά να στηρίξουν την ομάδα του χωριού τους, είναι ήδη ενεργά μέλη αυτής. Τρίτον, αν υπάρχουν και άλλα «παιδιά του χωριού», τα οποία αγαπάνε το ποδόσφαιρο και θέλουν να συμμετέχουν στην προσπάθεια που κάνουμε, τους περιμένουμε με μεγάλη χαρά στο γήπεδο. Τέλος, αν υπάρχουν στον Σταυρό άνθρωποι οι οποίοι θεωρούν ότι μπορούν να στελεχώσουν την ομάδα της Θύελλας, αποκλειστικά με «παιδιά του χωριού» ή κατά οριακή έστω πλειοψηφία, τους καλούμε να συμπορευθούν μαζί μας.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P