Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Γ Εθνική : Ενισχυμένος ο ΑΟΤ, απέκτησε 8 ποδοσφαιριστές

Ιδιαίτερα κινητικός στο μεταγραφικό “παζάρι” ο ΑΟ Τυμπακίου!

Οι πρωταθλητές Ηρακλείου, που επιστρέφουν στη Γ Εθνική της νέας περιόδου, έχουν ήδη προχωρήσει σε οκτώ προσθήκες ικανών ποδοσφαιριστών.

Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός Γιώργος Σαριδάκης (φωτ. επάνω), που αγωνίζεται με ευχέρεια ως αριστερό μπακ, ανακοινώθηκε από τον ΑΟΤ, επιβραβεύοντας έτσι τις εξαιρετικές του χρονιές σε Ανθεστίωνα, ΠΑΟΚ και Ασήμι με μεταγραφή στη Γ’ Εθνική.

Ο 28χρονος Γκανέζος μέσος Ντάνιελ Αργκιλέσι επέστρεψε τον Ιανουάριο στην Κρήτη μετά το πέρασμα του από τη Ρόδο και φόρεσε τη φανέλα του Ατσαλένιου, ωστόσο έμεινε ελεύθερος, με τον ΑΟΤ να τον κάνει δικό του.

Παλαιότερα αγωνίστηκε σε Γιούχτα, Ηρόδοτο, ΟΦ Ιεράπετρας, Φωστήρα και Αλμυρό.

Ο 24χρονος κεντρικός αμυντικός Κώστας Καρδάμης προέρχεται από μια γεμάτη χρονιά στη Ρόδο, ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα των Βύζαντα Μεγάρων, Άγιου Ιερόθεου, ΑΠΟ Κερατσίνι και Ηρακλή Ελευσίνας.

Συμπλήρωσε κάρτες ο Νικολακάκης – GRANDSPORT

Ο 20χρονος επιθετικός Γιώργος Νικολακάκης είχε αγωνιστεί με την ασπρόμαυρη φανέλα στη Γ Εθνική τη σεζόν 2022/23, προτού μετακινηθεί στον Αλμυρό, οπού αγωνίστηκε τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, μετρώντας συνολικά 28 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, με ένα γκολ.

Παλαιότερα έπαιξε στον Εργοτέλη.

Στον ΑΟΤ ο Μιχάλης Ιατράκης! – GRANDSPORT

Ο 21χρονος τερματοφύλακας Μιχάλης Ιατράκης προέρχεται από μία εξαιρετική χρονιά στην Α1 ΕΠΣΗ με τη φανέλα του Ρούβα, είχε προσελκύσει το ενδιαφέρον του ΑΟ Τυμπακίου και τελικά οι δύο πλευρές κατέληξαν σε συμφωνία.

Στο παρελθόν αγωνίστηκε σε ΑΟ Πόρου, Εργοτέλη U19 και Ασίτες.

Οι ευχές του Πόρου στον Αζίζι | infosport.gr

Σε συμφωνία με τον Νεκτάριο Αζίζι, ήρθαν οι άνθρωποι του ΑΟ Τυμπακίου.

Ο 23χρονος επιθετικός έχει μεγάλη εμπειρία στο πρωτάθλημα, αφού έχει καταφέρει -παρά το νεαρό της ηλικίας του- να αγωνιστεί σε τρεις ομάδες με Πόρο, Γιούχτα και Επισκοπή.

Στον ΑΟ Τυμπακίου νεαρός μεσοεπιθετικός από τον Ερμή Ζωνιανών • PRIMESPORT 19/06/2024

Στον σχεδιασμό του ΑΟ Τυμπακίου ενόψει της παρουσίας στη Γ’ Εθνική εντάσσεται και ο Σταύρος Κοζορώνης.

Γεννημένος το 2005, αποτελεί προϊόν των ακαδημιών του Εργοτέλη, ενώ την προηγούμενη χρονιά απέκτησε σημαντικές εμπειρίες στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, με τη φανέλα του Ερμή Ζωνιανών.

Πήρε Κουτάντο από τον Εργοτέλη η Επισκοπή - Sportsup.gr

Τέλος, ποδοσφαιριστής του ΑΟΤ είναι και ο Γιάννης Κουτάντος, που αποχώρησε από τον Αλμυρό.

Ένα ακόμη «παιδί» του Εργοτέλη, που έχει παραστάσεις και από τη Super League 2, αγωνίστηκε τη σεζόν 2022-23 με τη φανέλα του Πόρου στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής, έχοντας 18 συμμετοχές, ενώ τη σεζόν 2023-24 με τη φανέλα του Αλμυρού, εκπληρώνοντας παράλληλα και τη στρατιωτική του θητεία, αγωνίστηκε σε 20 παιχνίδια.

*με στοιχεία από το Grandport

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P