Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Γ Εθνική : Οι τέσσερις πρώτες μεταγραφές της Ρόδου

Στην απόκτηση τεσσάρων ποδοσφαιριστών προχώρησε η Ρόδος, που τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται ξανά στη Γ Εθνική.

Οι νησιώτες απέκτησαν τους Παναγιώτη Κατσαμάγκα, Δημήτρη Πατσιογιώργο, Άκη Μίχο και Βασίλη Ντότη, οι οποίο ενισχύουν σημαντικά το ρόστερ των “πρασίνων”.

Ο 24χρονος επιθετικός Παναγιώτης Κατσαμάγκας, αποτέλεσε το «βαρύ πυροβολικό» του Απόλλωνα Παραλιμνίου με τον οποίο πέτυχε 20 τέρματα σε 33 παιχνίδια στη Γ Εθνική, όντας ο πρώτος σκόρερ για την πρώην ομάδα του. Πριν από τον Απόλλωνα, πέρασε από την Καβάλα με την οποία κατάφερε επίσης να ξεχωρίσει έχοντας 7 τέρματα και 5 ασίστ σε 20 συμμετοχές. Στο παρελθόν έχει φορέσει τις φανέλες των Αετού Μακρυχωρίου, Δόξα Δράμα και Πιερικού, ενώ για δυο χρόνια έχει αγωνιστεί και σε μικρές κατηγορίες της Αγγλίας.

Ο Δημήτρης Πατσιογιώργος διαθέτει τεράστια εμπειρία από τις εθνικές και επαγγελματικές κατηγορίες και αναμένεται να κάνει τη διαφορά κάτω από τα δοκάρια των «ελαφιών». Ο 30χρονος τερματοφύλακας (1,90) αγωνιζόταν τα τελευταία δυο χρόνια στον Εθνικό Κεραμιδίου με τον οποίο μάλιστα κατάφερε τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, να κερδίσει την άνοδο στη Super League 2, όντας βασικό μέλος στην επιτυχία του Βαγγέλη Μόρα. Στο παρελθόν έχει περάσει από τον Πιερικό, την ΑΕΛ, την Πύδνα Κίτρους, τον Βόλο, τη Σπάρτη και τη Ζάκυνθο.

Ο 24χρονος υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός Άκης Μίχος αναμένεται να αποτελέσει μια άκρως σημαντική λύση στα χέρια του Μάρκου Στεφανίδη, όντας ένας εκ των «βράχων» της άμυνας. Ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του από τα τμήματα υποδομής της Νίκης Λαφυστίου, ενώ στη συνέχεια πήρε μεταγραφή για τον ΑΟ Υπάτου που έμεινε μέχρι τον Ιανουάριο του 2020. Έπειτα, ακολούθησε η Νέα Αρτάκη. Το καλοκαίρι του 2020 πήγε στον Φωκικό από τον οποίο και αποχώρησε μετά από ένα εξάμηνο προκειμένου να φορέσει τη φανέλα του Πανιωνίου. Στους «κυανέρυθρους» έμεινε για ενάμιση χρόνο καταφέρνοντας μάλιστα το 2021 να πάρει και το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Στο ξεκίνημα της σεζόν 2022-2023 αγωνίστηκε για λογαριασμό της Ερμιονίδας για να επιστρέψει στο δεύτερο μισό της χρονιάς στον Πανιώνιο. Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε σε Επισκοπή και Απόλλωνα Σμύρνης και πλέον ετοιμάζεται να γίνει μέλος της Ρόδου.

Ο 22χρονος επιτελικός μέσος Βασίλης Ντότης, αποτελεί προϊόν των ακαδημιών του Ολυμπιακού όπου κατάφερε να ξεχωρίσει και να κεντρίσει το ενδιαφέρον ευρωπαϊκών ομάδων, με αποτέλεσμα να βρεθεί στη Σλοβενία για να φορέσει τη φανέλα της Μιχάλοβτσε. Επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ηρόδοτου με τον οποίο αγωνίστηκε στη Super League 2, ενώ την περσινή σεζόν άνηκε στην Επισκοπή, με τον Μάρκο Στεφανίδη να γνωρίζει άριστα τις ικανότητες του.

*με στοιχεία από το xxsports.org

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P