Κατηγορίες
Αθλήματα

Αποκλεισμός για Τσιτσιπά και Σάκκαρη στο μικτό (vid)

Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν το εμπόδιο του Ολλανδικού δίδυμου Γουέσλεϊ Κούλχοφ και Ντέμι Σουρς, το οποίο επικράτησε με 6-4, 7-6(3) μετά από μια ώρα και 34 λεπτά, με το ελληνικό ζευγάρι και Νο4 του ταμπλό να μένει εκτός Ολυμπιακού τουρνουά.

Όπως αναφέρει το Tennis24, το ελληνικό δίδυμο, το οποίο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο είχε φτάσει μέχρι τα προημιτελικά, δέχθηκε ένα γρήγορο break (2-1), με τον Κούλχοφ και τη Σουρ να το εκμεταλλεύονται στη συνέχεια παίρνοντας προβάδισμα με 3-1.

Από εκεί και πέρα το ολλανδικό δίδυμο κράτησε εύκολα το service του και μάλιστα απείλησε ακόμα μια φορά με τον Τσιτσιπά και τη Σάκκαρη να σβήνουν δύο break-point στο 5ο game, κλέινοντας το 1ο set με 6-4 κάνοντας το 1-0.

Το 2ο σκέλος του αγώνα ήταν πιο ισορροπημένο με το ελληνικό ζευγάρι να “βρίσκεται” καλύτερα στο court, κάτι που είχε ως συνέπεια το set να κριθεί στο tie-break. Εκεί τη διαφορά έκαναν τα δύο mini-break από τον Κούλχοφ και τη Σουρ (1/0, 6/2), που έφτασαν σε τετραπλό match-point για να σφραγίσουν αργότερα την πρόκριση στον 2ο γύρο στα προημιτελικά του τουρνουά, εκεί όπου θα αντιμετωπίσουν το ιταλικό δίδυμο Σάρα Εράνι και Αντρέα Βαβασόρι.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P