Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Την Τρίτη (30/7) στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ ο Fyodor Nikolayevich Chalov

Ο Φέντορ Τσάλοφ είναι προ των πυλών της Τούμπας, με τον Ρώσο επιθετικό να αναμένεται ακόμη και στη διάρκεια της Τρίτης (30/7) στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να περάσει ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ.

Όπως αναφέρει το PAOK24, ο Τσάλοφ βρίσκεται στο επίκεντρο και των ρωσικών ΜΜΕ, που -μεταξύ άλλων- επισημαίνουν τη συμβολή του Ιβάν Σαββίδη στην ολοκλήρωση της μεταγραφής. Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος Ιβάν Καρπόφ αναφέρει πως ο μεγαλομέτοχος του Δικεφάλου πήρε πάνω του τη μεταγραφή και επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον πρόεδρο της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Γκίνερ, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μετακίνηση.

«Ο Γκίνερ έδωσε το “πράσινο φως” για τη μεταγραφή του Τσαλόφ στον ΠΑΟΚ. Τη Δευτέρα ο ποδοσφαιριστής συναντήθηκε με τη διοίκηση ΤΣΣΚΑ, η οποία ενέκρινε την επιλογή του Φέντορ.

Πριν από λίγες ημέρες υπήρξε επίσης τηλεφωνική επικοινωνία με του Γκίνερ με τον ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ και δισεκατομμυριούχο, Ιβάν Σαββίδη για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Τώρα καθορίζονται οι τελευταίες λεπτομέρειες για την καταβολή της ρήτρας του Τσάλοφ, και τις επόμενες ημέρες (όχι σήμερα), θα πετάξει για τη Θεσσαλονίκη. Η μεταγραφή του Τισουντάλι δεν ακυρώνει σε καμία περίπτωση αυτή του Τσαλόφ.

Σήμερα επιτέλους ο Τσαλόφ έλαβε την ευλογία του αφεντικού για να μετακομίσει στον ΠΑΟΚ» αναφέρει χαρακτηριστικά ο Καρπόφ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P