Κατηγορίες
Super League 2 - Μεταγραφές

Τριάδα μεταγραφών στο Νέο Κεραμίδι, παραμένουν Ζουκάν και Γιαλαμίδης

Τρεις ακόμα μεταγραφές ανακοίνωσε ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου.

Οι νεοφώτιστοι στη Super League 2 απέκτησαν τους Γιώργου Κριμιτζά, Αριστείδη Κόκκορη και Γιάννη Μάντζαρη, ενώ την ίδια ώρα παραμένουν στην ομάδα οι Δημήτρης Ζουκάν (30/04/2005, μεσοαμυντικός) και Θωμάς Γιαλαμίδης (03/02/1996), αμυντικός.

Ο Γιώργος Κριμιτζάς είναι γεννημένος στις 30 Ιουνίου 2002 και αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος. Ξεκίνησε από τον Άρη, αγωνίστηκε στην U19, στη συνέχεια έπαιξε στη SL2 με τον Πιερικό, τη Νίκη Βόλου και τον Αιολικό.

Ο Αριστείδης Κόκκορης είναι γεννημένος 16 Ιουλίου 1998 στην Πάτρα και αγωνίζεται ως ακραίος επιθετικός. Αγωνίστηκε σε Παναιγιάλειο, Παναιτωλικό, ΝΠΣ Βόλος, Οθέλλο Αθηαίνου, Ηρακλή, Καβάλα, Καλαμάτα και τελευταία τον Τηλυκράτη.

Τέλος, στους “κυανόλευκους” θα αγωνίζεται και ο Γιάννης Μαντζάρης. Είναι γεννημένος στις 15 Απριλίου 1996 και αγωνίζεται ως τερματοφύλακας, υπέγραψε. Ξεκίνησε από τον Άρη U20 και ακολούθησαν ΑΠΕ Λαγκαδά, Απόλλων Λάρισας, Πλατανιάς, Διαγόρας, Καλαμάτα, Απόλλων Πόντου, Πανηλειακός, Πανδραμαϊκός και τελευταία ο Θερμαϊκός Θέρμης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P