Κατηγορίες
Super League 1

Άρης : Φινάλε στην Ολλανδία με… διπλό και νέο θετικό δείγμα κόντρα στη Μπρέντα (Photos+HIGHLIGHTS)

Νικηφόρα έκλεισε ο Άρης το διάστημα της παρουσίας του στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.

Το τελικό 1-2 στο “Ρατ Φερλέχ” κόντρα στην Μπρέντα αποτελεί την πρώτη νίκη της ομάδας επί ολλανδικού εδάφους, η οποία συνδυάστηκε και με καλό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα από την ομάδα του Άκη Μάντζιου.

Ο Φετφατζίδης άνοιξε το σκορ στο 23′ και στο 38′ ήρθε ο Σαμόρα από ασίστ του πρώτου για το 0-2, με τον Όμορσον στο 46′ να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα.

Πλέον ο Άρης ετοιμάζεται για την επιστροφή του αύριο στη Θεσσαλονίκη, όπου θα μπει στην τελική ευθεία για την έναρξη του πρωταθλήματος.

Το φιλμ

Το πρώτο 20λεπτό είχε εκατέρωθεν προσπάθειες αλλά μόνο καλή στιγμή που ανήκε στην Μπρέντα, με το δοκάρι του Κόστορζ από το κόρνερ του Κάιεντ.

Από το 20′ ο Άρης βρήκε τα πατήματά του επιθετικά, έπαιξε περισσότερο κάθετα, πίεσε ψηλά και μέσα από το δεύτερο ξεκίνησε το 0-1, το οποίο σε μεγάλο βαθμό ανήκει στον Ρόουζ.

Ο Γάλλος έκλεψε την μπάλα ψηλά, έδωσε στον Πάρντο και αυτός βρήκε παράλληλα τον Φετφατζίδη για να σκοράρει εξ επαφής στο 23′.

Όσο περνούσε η ώρα ο Άρης ήταν καλύτερος και η Μπρέντα αδύναμη να αντιδράσει, βλέποντας την άμυνά της να εκτίθεται και δεύτερη φορά.

Ο Φετφατζίδης με τρομερό σπριντ διέσχισε σχεδόν όλο το γήπεδο και βρήκε τον Σαμόρα την κατάλληλη στιγμή για να σκοράρει με διαγώνιο σουτ για το 0-2 του πρώτου μέρους.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με την Μπρέντα να αιφνιδιάζει τον Άρη, με τον αφύλαχτο Όμορσον να σκοράρει με κεφαλιά για το 1-2. 

Το μόνο αξία αναφοράς στη διάρκεια του δεύτερου μέρους ήταν η μεγάλη διπλή ευκαιρία του Ρόουζ στο 58′. Από εκεί και πέρα οι πολλές αλλαγές από τος δύο προπονητές έριξαν τον ρυθμό του αγώνα, δίχως να αλλάζει το 1-2 ως το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Η σύνθεση του Άρη (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Ρόουζ, Μπράμπετς, Βέλεθ, Μοντόγια, Ζουλ, Πάρντο, Φετφατζίδης, Σίστο, Γκαρθία, Σαμόρα. Αγωνίστηκαν και οι Σαβέριο, Ντιαντί, Φατόρε, Σουλεϊμάνοφ, Μορόν, Παναγίδης, Πάβιτσιτς,

*με στοιχεία από το AllAboutAris

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P