Κατηγορίες
Super League 2 - Μεταγραφές

Επιστρέφει σε γνωστά…λημέρια ο Παναγιώτης Κυνηγόπουλος!

Ο Παναγιώτης Κυνηγόπουλος επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Ηρακλή!

Ο 28χρονος επιθετικός με καταγωγή από την Ημαθία υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών με τον Γηραιό και αποτελεί την πέμπτη μεταγραφή επί εποχής Παναγιώτη Μονεμβασιώτη

Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στον Αλιάκμονα Νησελίου της ΕΠΣ Ημαθίας και ακολούθησε ο Αιγινιακός, όπου σε νεαρή ηλικία βρέθηκε στο στόχαστρο της Σεντ Τρούιντεν από το Βέλγιο.

Επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ηρακλή και στη συνέχεια για τρεις σεζόν αγωνίστηκε με την ομάδα της Παναχαϊκής.

Το 2021 βρέθηκε στην Κύπρο για το Παραλίμνι και την επόμενη σεζόν βρέθηκε στην Καλλιθέα όπου αγωνίστηκε για τρία χρόνια.

Στη Super League 2 έχει συνολικά 164 συμμετοχές με 34 γκολ και 7 ασίστ. Στο Κύπελλο Ελλάδος έχει 22 παρουσίες με 4 γκολ, ενώ έχει αγωνιστεί 5 φορές στην πρώτη κατηγορία της Κύπρου.

Τη σεζόν 2022-23 αναδείχθηκε κορυφαίος ποδοσφαιριστής του 2ου ομίλου με την Athens Kallithea, καθώς είχε 1.981 λεπτά συμμετοχής 8 γκολ και 8 ασίστ.

Έχει αγωνιστεί 6 φορές με την U17 της εθνικής Ελλάδος,

Με δηλώσεις του στο Iraklis-fc.com, o Παναγιώτη Κυνηγόπουλος είπε χαρακτηριστικά:

«Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα στην οικογένεια του Ηρακλή. Γνωρίζω πολύ καλά σε ποια ομάδα ήρθα και με τη νέα διοίκηση και τη βοήθεια του κόσμου, θεωρώ ότι μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας.Τα υπόλοιπα μέσα στο γήπεδο και εύχομαι να χαιρόμαστε κάθε Κυριακή»

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P