Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΕΠΣ Ημαθίας : Το sportsup.gr στην “πρώτη” του Ατρομήτου Διαβατού (photos+vid)

Με την πρώτη προπόνηση του Ατρομήτου στο Δημοτικό Γήπεδο Διαβατού, ουσιαστικά ξεκίνησε η σεζόν 2024/2025 στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Ημαθίας.

Ο Ανέστης Αργυρίου, στο πρώτο του εγχείρημα σε πάγκο ανδρικής ομάδας (μέχρι πρότινος προπονητής στην Ακαδημία ΑΕΚ Βέροιας), επέλεξε να ξεκινήσει νωρίτερα από κάθε άλλη ομάδα, καθώς γνωρίζει πως οι ποδοσφαιριστές που έχει στη διάθεση του, θα μπαίνουν σταδιακά στις προπονήσεις και θα κρίνει σε βάθος χρόνου αν θα χρειαστεί περισσότερες λύσεις.

Το ρόστερ βέβαια του Ατρομήτου αριθμεί αυτή τη στιγμή 28 ποδοσφαιριστές, έναν άκρως ικανοποιητικό αριθμό για τη συγκεκριμένη περίοδο, ωστόσο ο ίδιος γνωρίζει καλά ότι θα χρειαστεί χρόνος για να μπορέσει να σχηματίσει μια καθολική εικόνα.

Μαζί του στο τεχνικό επιτελείο ο Δήμος Συμπεθέρης, ο οποίος αποφάσισε να “κρεμάσει” τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και να αναλάβει χρέη Τεχνικού Διευθυντή αλλά και ο Θανάσης Γιαγλής, που αναλαμβάνει το πόστο του αναλυτή ποδοσφαίρου.

Οι παίκτες που ανήκουν στο δυναμικό του Ατρομήτου είναι οι : Αλαμπουρινός Απόστολος, Βοργιατζίδης Γιώργος, Γιαννόπουλος Γιώργος, Γκόγκος Γιώργος, Δαλήγκαρος Αλέκος, Ηλιάδης Αντώνης, Κοτρίδης Νεκτάριος, Κωστογλίδης Πέτρος, Λιλιόπουλος Θωμάς, Μανιόπουλος Γιώργος, Ματελόπουλος Βασίλης, Μουρατίδης Ταξιάρχης, Μπαλάφας Σωτήρης, Μπεκιαρίδης Χριστόφορος, Μπιλαδέρης Βασίλης, Νανόπουλος Κωνσταντίνος, Νικολαΐδης Γιώργος, Πετράκος Βασίλης, Σολάκογλου Γιάννης, Σταυριανίδης Δημήτρης, Ταγκαλίδης Νάκος, Τσιολάκης Τάσος, Τσιφλίδης Ισαάκ, Τσιφλίδης Μιχάλης, Χαλβατζής Αργύρης, Χαραλαμπίδης Αλέκος, Χατζημαυρουδής Χριστοδουλος, Χολέβας Χαράλαμπος.

Πριν την πρώτη προπόνηση, ο Ανέστης Αργυρίου μίλησε στην κάμερα του sportsup.gr για τις πρωτόγνωρες ουσιαστικά καταστάσεις που ζει ως προπονητής, αλλά και για τα σχέδια του για τον φετινό Ατρόμητο στην Α Ερασιτεχνική. Τις δηλώσεις του θα τις παρακολουθήσετε την Τετάρτη 31/7.

Παρών βεβαίως και ο ισχυρός άνδρας της ομάδας, Βασίλης Δημητριάδης, ο οποίος μίλησε στους ποδοσφαιριστές πριν την προπόνηση, ζητώντας τους πίστη και αφοσίωση στον προπονητή αλλά και στη φιλοσοφία της ομάδας.

Ας δούμε ένα βίντεο και μερικές φωτογραφίες από τη σημερινή “πρώτη” :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P