Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική : Τι απάντησαν οι ομάδες που έλαβαν προσκλήσεις

Μετά το ρεπορτάζ του sportsup.gr για την πρώτη “φουρνιά” προσκλήσεων, που αφορούσε τις ομάδες που τερμάτισαν τέταρτες στα μπαράζ ανόδου, ακολούθησε το…σκανάρισμα στο γκρουπ αυτών που δέχτηκαν παρόμοιο κάλεσμα.

Όπως αναμενόταν, μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού ήταν όσες επέλεξαν να δηλώσουν “παρών” στο νέο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής, τόσο για το γεγονός πως είχαν ελάχιστο χρονικό διάστημα να απαντήσουν (κάτι λιγότερο από τέσσερις μέρες) όσο και για το ότι έχουν προχωρήσει σε προγραμματισμό για συμμετοχή στο τοπικό πρωτάθλημα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι ομάδες που αποδέχτηκαν την πρόσκληση είναι ο Αιγινιακός (ΕΠΣ Πιερίας), ο Ερμής Αμυνταίου (ΕΠΣ Φλώρινας), ΠΑΟΠ Νέας Αμίσου (ΕΠΣ Δράμας), ο Πανναυπλιακός/Ηρακλής (ΕΠΣ Αργολίδας) και ο Ρεθυμνιακός (ΕΠΣ Ρεθύμνου), ενώ μέχρι τη στιγμή που γράφονται οι γραμμές, δεν έχουμε εξακριβώσει 100% αν το έπραξε και ο ΑΟ Καραβάς (αμφότερες ΕΠΣ Πειραιά).

Από κει και πέρα, τα υπόλοιπα σωματεία δεν εκδήλωσαν επιθυμία να συμμετάσχουν στο νέο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής, οι περισσότερες εκ των οποίων μάλιστα ανέλυσαν τους λόγους με επίσημες ανακοινώσεις.

Αυτές είναι η ΑΕ Νεάπολης, ο Παμμηλιακός, ο Ατρόμητος Πατρών, η Θύελλα Ελεούσας, το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, τα Μετέωρα, η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου, ο Παύλος Μελάς Κουτσού, ο Ξενοφών Κρεστένων, η Θύελλα Χαλκειού, ο ΠΑΣ Ανέζα, ο ΠΑΟ Κοίλων, η ΑΕ Γραμμοχωρίων, το Κερατσίνι και η Θύελλα Αμπελοκήπων.

Αν λοιπόν κρίνουμε με βάση την πληροφόρηση που έχουμε και καταγράφοντας το ρεπορτάζ, καθώς δεν υπάρχει μέχρι στιγμής επίσημη ανακοίνωση από την ΕΠΟ, τα κενά που αφήνουν οι Παναθηναϊκός Β, Παναγρινιακός, ΑΟ Υπάτου, Ελλοπιακός, Ιάλυσος, Αλμυρός, ΑΕ Κιλελέρ, Νίκη Ευκαρπίας και Ολυμπιακός Β θα αναπληρωθούν από τους ΠΟ Μουδανιών, ΑΟ Θήβα, Άρη Πηγών, Ατρόμητο Παλαμά, Αιγινιακό, ΠΑΟΠ Νέας Αμισού, Ερμή Αμυνταίου, Πανναυπλιακό/Ηρακλή, Ρεθυμνιακό και (ίσως) ο ΑΟ Καραβά, πάντα με γνώμονα τη βαθμολογική συγκομιδή στα μπαράζ.

Ωστόσο, θα πρέπει να λάβουμε υπόψιν και τα ερωτηματικά που υπάρχουν σε κάποιες ομάδες που έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή αλλά δεν έχουμε καμία πληροφόρηση για το τι μέλλει γενέσθαι. Αυτές είναι ο ΑΟ Κερατέας (η τελευταία πληροφόρηση αναφέρει πως αποχώρησε και ο κόουτς Λουκάς Καραδήμος), ο Παναρκαδικός (γίνεται αγώνας δρόμου για την ανεύρεση λύσης), ο Αιολικός (έχει ξεκινήσει η διαδικασία για τη σύσταση προσωρινής διοικούσας επιτροπής) και η Προοδευτική (απολύτως κανένα νεότερο από το ιστορικό σωματείο).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P