Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Ανέστης Αργυρίου : “Νιώθω ιδιαίτερα για τον νέο μου ρόλο, να δουλέψουμε για να κάνουμε κάτι καλό”

Δηλώσεις στο sportsup.gr, στα πλαίσια της πρώτης προπόνησης του Ατρομήτου Διαβατού, παραχώρησε ο Ανέστης Αργυρίου.

Ο νέος προπονητής της ομάδας, που για πρώτη φορά θα κοουτσάρει ανδρικό τμήμα (μέχρι πρότινος στις Ακαδημίες της ΑΕΚ Βέροιας), μίλησε για το πως βιώνει τις πρώτες στιγμές αλλά και για τα μελλοντικά του σχέδια.

Αναλυτικά :

Για το πως νιώθει : “Αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά είναι πως νιώθω ιδιαίτερα, δεν είναι άγχος, είναι πιο πολύ προσμονή. Σίγουρα, η μετάβαση σε έναν πάγκο ανδρικής ομάδας δεν είναι εύκολη, πόσο μάλλον από τα παπούτσια του ποδοσφαιριστή στη φόρμα του προπονητή. Όμως πιστεύω πολύ στον εαυτό μου και νιώθω σιγουριά. Το σκέφτηκα πολύ πριν έρθω, ζύγισα τα πράγματα και νομίζω είναι η κατάλληλη στιγμή”.

Για την πρόταση του Ατρομήτου : “Είναι αυτό που λέμε πρόκληση. Το ρόστερ της ομάδας είναι ένα κράμα πολλών νεαρών ποδοσφαιριστών αλλά και σημαντικών έμπειρων, που έχουν παραστάσεις από την κατηγορία. Προχωρήσαμε σε συνεργασία με τη διοίκηση σε κάποιες στοχευμένες κινήσεις, θα γίνουν κι άλλες, με γνώμονα την προσθήκη ποιότητας αλλά και ενθουσιασμού. Πρόκειται άλλωστε για ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές, και πάντα πρέπει να λαμβάνεις υπόψιν πολλές παραμέτρους”

Για τα πλάνα του : “Η προετοιμασία ξεκίνησε νωρίς ώστε να μπορέσω με τους συνεργάτες μου να δω σε βάθος χρόνου τόσο την ετοιμότητα των παικτών αλλά βεβαίως και το αν χρειαστεί να προχωρήσουμε σε προσθήκες, έχοντας ένα εύλογο διάστημα μπροστά μας. Έχω άριστη συνεργασία με τη διοίκηση, έχουμε κάνει πολλές συζητήσεις και μέσα από τις προπονήσεις θα δούμε και θα διαπιστώσουμε πολλά. Εύχομαι υγεία σε όλους τους ποδοσφαιριστές και καλή χρονιά σε όλες τις ομάδες!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P