Κατηγορίες
Super League 1

Ισόπαλο το φιλικό του Αγρινίου (photos+vid)

Ισόπαλοι αναδείχθηκαν στο φιλικό τους τεστ προετοιμασίας Παναιτωλικός και Βόλος

Οι Αγρινιώτες βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο πρώτο μέρος δεχόμενοι δύο γκολ πριν το 20ό λεπτό. Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους ωστόσο γύρισε φουριόζος στο γήπεδο και σημείωσε δύο γρήγορα γκολ με Μαϊντέβατς και Πέρεθ.

Το φιλμ

Ο Βόλος πάτησε πρώτος περιοχή με αξιώσεις, με τον Στάγιτς να κόβει σε κόρνερ σέντρα του Μύγα στο 3′. Από την εκτέλεση με γυριστή κεφαλιά ο Κορρέα έκανε το 0-1, σε μία φάση που η άμυνα του Παναιτωλικού «πιάστηκε» στον ύπνο. Στο 4′ ένα γύρισμα του Μπουζούκη, έπειτα από εξαιρετική πάσα του Λιάβα, προς τον Μαϊντέβατς κόπηκε από την άμυνα του Βόλου.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν μπει πιο δυνατά, κάτι που αποτυπωνόταν και στην ένταση των μαρκαρισμάτων τους. Ο Παναιτωλικός από την άλλη προσπαθούσε να κυκλοφορήσει μπάλα. Στο 10′ έξυπνη εκτέλεση φάουλ του Λιάβα έβγαλε τον Λομόνακο σε θέση βολής, με τον Τριανταφύλλου να τον κόβει πριν σουτάρει, σε κόρνερ.

Στο 15′ ο Λομόνακο ξανά έκανε μία μαγική προσποίηση σε πάσα του Στάγιτς. Η μπάλα έφτασε στα πόδια του Μπουζούκη, ο οποίος όμως παρότι είχε επιλογές, έκανε κακή πάσα προς τον Μαϊντέβατς. Νέο κόρνερ για τον Βόλο στο 16′. Η μπάλα απομακρύνθηκε σε πρώτο χρόνο, ωστόσο έπειτα από συνδυασμό των Βολιωτών, ο Γκαρσία πρόλαβε τον Παντελάκη και έκανε από το κοντά το 0-2.

Το πρεσάρισμα του Βόλου δημιουργούσε προβλήματα στην ομάδα του Πετράκη, έχοντας την υπεροχή.

Στο 26′ ο Λομόνακο πήρε κεφαλιά από κόρνερ που απέφερε ένα ακόμα. Η άμυνα του Βόλου «καθάρισε» τη δεύτερη εκτέλεση. Στο 29′ Μπελεβώνης και Πέρεθ μαχητικά έκλεψαν και έβγαλαν αντεπίθεση, με τον Μπουζούκη να δέχεται σκληρό μαρκάρισμα και να κερδίζει φάουλ κοντά στην περιοχή. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Λιάβας, σουτάροντας πάνω από τα δοκάρια του Σιαμπάνη.

Ο Πετράκης αντικατέστησε τον Μπουζούκη, που χτύπησε στα πλευρά, με τον Νικολάου. Στο 34′ ο Παναιτωλικός αναπτύχθηκε εξαιρετικά. Ο Πέρεθ έβγαλε σε εξαιρετική θέση τον Μαϊντέβατς, που «έσπασε» την μπάλα στο ύψος του πέναλτι προς τον Λομόνακο, με την άμυνα του Βόλου να κόβει.

Οι Βολιώτες εξακολουθούσαν να έχουν πιο συμπαγή και φρέσκια εικόνα στο γήπεδο. Από την άλλη ο Παναιτωλικός είχε εξάρσεις, αλλά εμφανή δυσκολία να δημιουργήσει, με τον Μαϊντέβατς να γυρνάει πολλές φορές και πίσω από τη σέντρα για να πάρει μπάλες.

Ένα φάουλ στο 42′ για τον Παναιτωλικό με τον Λιάβα δεν καταλογίστηκε ως φάση, καθώς ο Σιέλης ήταν οφσάιντ. Πολύ καλή στιγμή για τους Αγρινιώτες καταγράφηκε στο 43′ με τεχνικό σουτ του Μπελεβώνη να περνάει λίγο άουτ.

Πρώτη στιγμή στο δεύτερο μέρος για τον Βόλο, με σουτ του Ασεχνούν να περνάει άουτ. Στο 49′ ο Παναιτωλικός μείωσε από κόρνερ. Ο Μαϊντέβατς ήταν αυτός που το κέρδισε, αυτός που από την εκτέλεση έγινε αποδέκτης της μπάλας και με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 1-2.

Στιγμές αργότερα ο Λομόνακο έκανε ωραία προσπάθεια, σουτάροντας άουτ. Ο Παναιτωλικός με το πόδι στο γκάζι στο 53′ ισοφάρισε. Ο Μπελεβώνης ελίχθηκε όμορφα στα αριστερά, έστρωσε στον Πέρεθ και αυτός με ήρεμο τελείωμα έκανε το 2-2.

Ένα φάουλ για τον Παναιτωλικό στο 87′ από τον Νικολάου πέρασε χωρίς να βρεθεί αποδέκτης στην περιοχή. Συρτό σουτ του Γκλάβτσιτς στο 89′ δεν προβλημάτισε τον Παπαζώη.

Στις καθυστερήσεις ο Κακιώνης κέρδισε ένα κόρνερ, που δεν εκτέλεσε καλά ο Νικολάου.

δείτε φωτογραφίες στο titormosnet.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P