Κατηγορίες
Super League 1 - Διαιτησία

ΚΕΔ/ΕΠΟ : Νέος πρόεδρος ο Γάλλος Λανουά

Η συνάντηση του Μάκη Γκαγκάτση με τον Τζιάνι Ινφαντίνο και οι εξελίξεις σχετικά με τη στελέχωση της ΚΕΔ με διαιτητές από κορυφαία πρωταθλήματα.

Όπως γνωστοποίησε η ΕΠΟ μέσω ενημέρωσης, ο νέος πρόεδρος Μάκης Γκαγκάτσης επισκέφτηκε στα γραφεία της Διεθνούς Συνομοσπονδίας στο Παρίσι τον κ. Ινφαντίνο κι ένα από τα θέματα που έπεσαν στο τραπέζι, ήταν η στελέχωση της ΚΕΔ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal, η πρόταση της UEFA που υποβλήθηκε στον Μάκη Γκαγκάτση, αφορούσε μέλη τριών διαφορετικών και κορυφαίων, ποδοσφαιρικά χωρών. Ο λόγος γίνεται για τον Γάλλο πρόεδρο Στέφαν Λανουά, τον Ιταλό αναπληρωτή πρόεδρο – VAR project manager Πάολο Βαλέρι και τον Ισπανό Ρομπέρτο Αλόνσο Φερνάντεζ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο κ. Ροσέτι διαβεβαίωσε για προσωπική υποστήριξη στο έργο τους και τα τρία στελέχη που επελέγησαν εκ μέρους του. Ενδεικτικό των προθέσεών του το γεγονός ότι ο πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας της UEFA και ο διευθυντής εθνικών ομοσπονδιών τής Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας, Ζόραν Λάκοβιτς, σκοπεύουν να παραστούν προσωπικά σε ένα από τα εν Ελλάδι σεμινάρια που θα πραγματοποιηθούν προσεχώς.

Τέλος, αξιοσημείωτο είναι επίσης το γεγονός πως ο εκ Γαλλίας ορμώμενος κ. Lannoy εκπροσωπεί μια χώρα που κατά την τρέχουσα περίοδο θεωρείται πως διαθέτει τους κορυφαίους διαιτητές στην Ευρώπη, όπως ο Φρανσουά Λετεσιέ που διηύθυνε τον πρόσφατο τελικό του EURO Ισπανία-Αγγλία και ο Κλερμάν Τουρπέν, που διηύθυνε την πρεμιέρα του τουρνουά Γερμανία-Σκωτία.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P