Κατηγορίες
Εθνικές Ομάδες

Επίσημα Γιοβάνοβιτς στην Εθνική μας, ανακοινώθηκαν οι Τοροσίδης, Σαλπιγγίδης, Παπαδόπουλος

Και τυπικά στην τεχνική ηγεσία της Εθνικής Ελλάδας ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε μέσω των social την πρόσληψη του 62χρονου προπονητή, ενώ η παρουσίαση του θα γίνει την Παρασκευή (02/08) στις 12:00 στο ξενοδοχείο Athens Marriott από τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Μάκη Γκαγκάτση.

Ο Σέρβος ήταν μέχρι και πριν από μερικούς μήνες στον Παναθηναϊκό, ενώ σε επίπεδο Εθνικών Ομάδων εργάστηκε το 2019/20 στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Παλαιότερα έχει θητεύσει, μεταξύ άλλων, σε Ηρακλή, Αλ Νασρ και ΑΠΟΕΛ, ενώ ως ποδοσφαιριστής «έγραψε» ξεχωριστή ιστορία στον Γηραιό.

Παράλληλα, ανακοινώθηκε η επιστροφή τριών ανθρώπων που έχουν υπηρετήσει το εθνόσημο της Εθνικής Ελλάδας ως ποδοσφαιριστές και πλέον θα έχουν ενεργό ρόλο στην ομάδα.

Πρόκειται για τον Βασίλη Τοροσίδη και τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη που θα αναλάβουν ως Αθλητικοί Διευθυντές ενώ ο Δημήτρης Παπαδόπουλος θα είναι συντονιστής Εθνικών Ομάδων.

Ο πρώτος μέτρησε 101 συμμετοχές με την Εθνική Ομάδα όπου ήταν μέλος για 12 χρόνια (2007-2019). Ο δεύτερος είχε στα πόδια του 82 παιχνίδια με το εθνόσημο σε 9 χρόνια πορείας (2005-2014) ενώ ο τρίτος ήταν μέλος της ομάδας που κατέκτησε το EURO 2004 και είχε 22 συμμετοχές συνολικά με την Ελλάδα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P