Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΕΠΣ Ημαθίας : Δύο ακόμα ανανεώσεις ανακοίνωσε ο Φίλιππος Μελίκης, προωθήθηκαν Κομνηνάκης και Μπαρτζώκας

Την παραμονή των Θοδωρή Καραβαδέ και Ηλία Ζέρβα (φωτ) ανακοίνωσε ο Φίλιππος Μελίκης, την ώρα που οι Τάσος Κομνηνάκης και Παύλος Μπαρτζώκας προωθούνται στην ανδρική ομάδα.

Αναλυτικά :

“Η διοίκηση του Φίλιππου Μελίκης ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία για ανανέωση της συνεργασίας με ακόμη δύο ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, προχωρώντας παράλληλα και στην προώθηση δύο αθλητών από την Ακαδημία στην ανδρική μας ομάδα.

Πιο συγκεκριμένα, τη φανέλα του Φίλιππου Μελίκης θα φορά και τη νέα αγωνιστική σεζόν και υπό τις οδηγίες του προπονητή μας Γιώργου Ντάμτσιου ο 16χρονος (5-2-2008) επιθετικός, Καραβαδές Θοδωρής και ο 15χρονος (26/2/2009) τερματοφύλακας Ζέρβας Ηλίας.

Ο Φίλιππος Μελίκης ρίχνει το βάρος και στην ανάδειξη των νεαρών αθλητών που προέρχονται κυρίως από τα τμήματα υποδομής των Ακαδημιών του συλλόγου, με στόχο να πλαισιώσουν με επιτυχία και μελλοντικά με βασικό ρόλο την ανδρική ομάδα.

Σ’ αυτό το πλαίσιο, ο Κομνηνάκης Αναστάσιος, (αμυντικός,25/10/2007) και ο Μπαρτζώκας Παύλος (αμυντικός,27/2/2009) θα αποτελέσουν παίκτες της πρώτης ομάδας τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Η ένταξή των δύο ποδοσφαιριστών στην «πρώτη» ομάδα έρχεται να επιβεβαιώσει για μια ακόμη φορά την προτεραιότητα που δίνει η ομάδα μας στους νεαρούς ποδοσφαιριστές!

Τους ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά, με υγεία αλλά και ομαδικές και προσωπικές επιτυχίες!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P