Κατηγορίες
Διάφορα

Η επέμβαση άνδρα της ΔΙΑΣ ήταν καθοριστική : 53χρονος έπαθε ανακοπή στη μέση του δρόμου!

Σωτήρια ήταν η επέμβαση αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ που έσωσαν έναν 53χρονο ο οποίος ξαφνικά έπεσε στο δρόμο στην περιοχή του Πειραιά, στο ύψος της συμβολής των οδών Φαλήρου και Μαντώ Μαυρογένους.

Όπως αναφέρει στην ανάρτησή του ο δημοσιογράφος Βάιος Σύρρος, ο 53χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας, όπου οι γιατροί ανέφεραν ότι ο ασθενής επανήλθε στη ζωή χάρη στην καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση που του έκαναν σε πρώτο χρόνο οι αστυνομικοί.

Το ποστάρισμα του :

“Επί 15 λεπτά έκαναν ΚΑΡΠΑ για να τον κρατήσουν στη ζωή. Δεκαπέντε αγωνιώδη λεπτά που έμοιαζαν αιώνας, μέχρι να φτάσουν οι διασώστες του ΕΚΑΒ. Και τα κατάφεραν!

Τα παιδιά της ΔΙ.ΑΣ. λίγο πριν τις 10 το πρωί στα Καμίνια, Μαντώ Μαυρογένους και Φαλήρου. Ο άνδρας ξαφνικά σωριάστηκε στο δρόμο, δεν είχε αισθήσεις ούτε σφυγμό. 53χρονος που πήγαινε στη δουλειά του στο Δήμο Πειραιά.

Ήταν όμως η τύχη με το μέρος του. Οι αστυνομικοί κάλεσαν επειγόντως το ΕΚΑΒ και άρχισαν να του κάνουν καρδιο-αναπνευστική αναζωογόνηση. Συνόδευσαν και το ασθενοφόρο μέχρι το Κρατικό της Νίκαιας. Εκεί οι γιατροί τους είπαν τα ευχάριστα, ότι ο ασθενής επανήλθε χάρη στις προσπάθειες τους. Θα τον αγκαλιάσει ξανά η οικογένειά του. Αυτή η δουλειά για μένα ήταν και εξακολουθεί να είναι λειτούργημα. Μια ζωή ακόμα. Καλό μήνα παιδιά!

ΔΙ.ΑΣ 403-1 της Α Αλλαγής.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P