Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ιστορική πρόκριση για την Πάφο με γκολάρα Άντερσον! (photos+vids)

Έγραψε ιστορία η Πάφος, που πήρε την πρώτη νίκη και πρόκριση σε ευρωπαϊκή διοργάνωση στην ιστορία της! Οι κυπελλούχοι Κύπρου απέκλεισαν τη Ζάλγκιρις, επικρατώντας με 3-0 στην παράταση (1-0 η κανονική διάρκεια), ανατρέποντας την ήττα με 2-1 του πρώτου αγώνα.

Απόλυτη κυρίαρχος η Πάφος στο πρώτο ημίχρονο, πίεσε τη λιθουανική ομάδα, έκανε πολλές ευκαιρίες, σημείωσε το γρήγορο γκολ με τον Τάνκοβιτς στο 21’, είχε δύο δοκάρια (8’ Τάνκοβιτς, 38’ Λούκασεν) ενώ ο Ζάιρο κέρδισε και την αποβολή με απευθείας κόκκινη κάρτα του Ζάχαρι στο 36’.

Στο δεύτερο μέρος έψαξε το δεύτερο γκολ που θα της έδινε την πρόκριση και παρά την υπεροχή της δεν κατάφερε να σκοράρει. Η Ζάλγκιρις κράτησε, είχε και ένα δοκάρι στο 58’ και τελικά έστειλε το παιχνίδι στην παράταση.

Εκεί ήρθε τελικά η έμπνευση του Άντερσον, που με ένα απίθανο ψαλιδάκι στο 101’ έκανε το 2-0! Η Πάφος με την ψυχολογία υπέρ της, σημείωσε και τρίτο γκολ, με τον Ντράγκομιρ στο 118’, σφραγίζοντας την πρόκριση.

δείτε φωτογραφίες στο Kerkida.Net

H σύνθεση της Πάφου (Χουάν Κάρλος Καϊσέδο) : Ίβουσιτς, Λούκασεν, Γκολντάρ, Μελούσο (96′ Πηλέας), Μπρούνο, Ναμ (62′ Άντερσον), Πέπε (71′ Βαλακάρι), Ντράγκομιρ, Τάνκοβιτς, Ζάιρο (113′ Ηλία), Ζάζα (62′ Πελάτζιο).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P